سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۲ تروریست در طرح تامین امنیت زائران عراق به هلاکت رسیدند

۱۲ تروریست در حملات پیش‌دستانه نیروهای امنیتی در اطراف بغداد، پایتخت عراق کشته شدند.

فرماندهی عملیات مشترک عراق از هلاکت ۱۲ تروریست با حملات پیش‌دستانه خبر داد و خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی طی ساعات گذشته حملات هوایی پیش‌دستانه و عملیات ویژه‌ای را در شمال، غرب و جنوب غرب بغداد، پایتخت عراق انجام دادند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، سرلشکر تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک در عراق گفت: ممکن است عملیات‌هایی در خارج از بغداد در ارتباط با تامین امنیت حصارهای امنیتی حرم امام کاظم علیه السلام در مسیر پایتخت وجود داشته باشد. 

او افزود: فرماندهی عملیات مشترک جلسه ای را برگزار کرد که در آن همه نهادهای امنیتی برای هماهنگی برای تامین امنیت زائران و تقسیم نقش ها حضور داشتند و هماهنگی بالایی بین نهادهای عراقی وجود دارد.

این مقام امنیتی عراق همچنین گفت: تصمیم فرمانده کل نیروهای مسلح عراق برای گشودن خیابانی که منطقه العلاوی را به پل معلق در منطقه خضرا متصل می‌کند، برای کاهش ازدحام و ایجاد انعطاف بیشتر برای طرح امنیتی اتخاذ شده است.

 فرماندهی ستاد عملیات بغداد، چند روز پیش از اجرای دو طرح امنیتی و خدماتی برای سالروز شهادت امام کاظم (ع) (امروز) خبر داد و اعلام کرد که بیش از ۴ هزار نیروی اطلاعاتی در این طرح مشارکت دارند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۱۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱
وجب به وجب عراق باید دوربین کشی و میکروفون کشی بشه