احمد مستخدمی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان در حاشیه نشست هماهنگی نهضت کاشت یک میلیارد درخت در کشور گفت: این طرح ملی قرار است در کل کشور اجرا شود و در همین راستا یک میلیارد درخت در سطح کشور طی ۴ سال کاشت شود.
وی اظهار داشت: در همین راستا این سازمان در این طرح مردمی که با محوریت اداره کل منابع طبیعی استان اجرا میشود طی چهار سال اقدام به کاشت ۱۰ میلیون نهال با استفاده از پتانسیل دانش آموزان، هنرستانهای کشاورزی، مددکاران ترویجی، تسهیلگران زن روستایی، صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی و کانون جوانان روستایی خواهد کرد.
مستخدمی خاطرنشان کرد: کلیپهای آموزشی، پوستر، نشریه، زیرنویس تلویزیونی، آموزش و ترویج، آموزشهای انفرادی و ... بمنظور ترویج این طرح مردمی در سطح استان توسط این مدیریت انجام شده است.