سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باز بودن جاده‌های برفی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: جاده‌های استان با وجود بارش برف، کولاک و باران باز است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: با وجود اینکه بارش برف از نیمه های شب گذشته در استان آغاز شده تمامی محورهای اصلی، فرعی و شریانی باز و تردد در جریان است.
 
عابد محمدی افزود: هم اکنون شاهد بارش برف در تمامی مناطق سردسیری استان (بویراحمد، دنا، مارگون) هستیم و با توجه به هشدارهای صادر شده و آمادگی قبلی نیروهای راهداری وارد عمل شده اند و هیچ جاده ای مسدود نیست و برف روبی ها ادامه دارد.
 
او تاکید کرد: وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی استان شامل یاسوج - اقلید بارش برف سنگین، یاسوج-سپیدان بارش برف و باران، یاسوج-سادات بارش برف، یاسوج-بابامیدان بارش برف سنگین، یاسوج-اصفهان بارش باران، یاسوج-مارگون بارش برف و سایر محورها بارش باران گزارش شده است.
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با توجه به بارش سنگین برف، برف روبی در جاده پاتاوه به دهدشت، جاده یاسوج به اصفهان و دیگر محورها در حال انجام است.
 
محمدی عنوان کرد: در محورهای روستایی هم به تبع از سایر نقاط شاهد بارش برف هستیم و بازگشایی محورهای روستایی با برنامه ریزی نیز در دستور کار راهداران خواهد بود که پس از اتمام بارش ها نسبت به بازگشایی راه های روستایی برف گیر استان اقدام خواهد شد . 
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد به رانندگان توصیه کرد در هنگام تردد در محورهای سردسیری از سالم بودن سیستم گرمایشی خودروی خود اطمینان حاصل کنند و مواد خوراکی خشک همراه داشته باشند.
 
او تاکید کرد که همراه داشتن زنجیر چرخ هنگام سفر در مسیرهای برفی الزامی است و مردم می توانند برای اطلاع از وضعیت راه ها با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.
 
بارش ها تا صبح روز چهارشنبه ادامه دارد
 
طبق اعلام سازمان هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد، با توجه به ورود سامانه بارشی از روز یکشنبه ۲۳ بهمن به این استان و هشدار سطح نارنجی هواشناسی بارش برف و باران تا صبح روز چهارشنبه ادامه دارد.
 
انسداد راه‌های روستایی و ایجاد اختلال در جاده‌های مناطق سردسیر، ارتفاعات و دامنه استان‌های واقع در رشته کوه زاگرس، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، اصابت صاعقه، رخداد بهمن و آبگرفتگی معابر و ایراد خسارت به صنعت کشاورزی از مخاطرات احتمالی سامانه جوّی مذکور هستند.
 
به علاوه ایجاد اختلال در سفرهای بین شهری و داخل شهر، ناوگان حمل و نقل، فعالیت‌های عمرانی و بروز اشکال در انتقال منابع انرژی به ویژه برق و گاز دور از انتظار نیست.
 
بر این اساس لازم است هموطنان از سفرهای خارج از شهر، فعالیت‌های کوه‌نوردی، توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز و عشایرکوچ‌رو از جابجایی خودداری نمایند.
 
همچنین ضروری است دستگاه‌های اجرایی برای برف روبی و بازگشایی مسیرها آمادگی داشته باشند؛
 
در مصرف و انتقال منابع انرژی به ویژه گاز و برق مدیریت بهینه صورت گیرد؛

دهانه پل‌ها، آبروها و کانال‌های عبور آب درون شهری پاک‌سازی شوند؛ شهرداری‌ها و راهداری‌ها اقدامات پیشگیرانه از خسارات احتمالی مانند شن پاشی را انجام دهند و بالاخره سازمان آب و فاضلاب و سایر دستگاه‌های اجرائی مسئول تمهیدات مقتضی را در نظر داشته باشند.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.