سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شور و شعف انقلابی در خیابان‌های پایتخت/ بهمن ماه یکی از مهم‌ترین ماه‌ها در تقویم ملی میهنی

بهمن ماه در تقویم ملی و میهنی یکی از مهمترین ماه‌های ایرانی به حساب می‌آید؛ ماهی که برای روز تجدید عهد با امام و انقلاب است.

همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین حوادث قرن و در کنار دگرگونی سیاسی و اجتماعی که اتفاق افتاد؛ خاطرات جمعی شکل گرفت که بعد از چهل و چهار سال همچنان در اذهان عمومی باقی مانده است همچنین بهمن ماه در تقویم ملی و میهنی یکی از مهمترین ماه های ایرانی به حساب می‌آید؛ ماهی برای روز تجدید عهد با انقلاب، امام و اسلام است؛  رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: همزمان با ایام الله دهه فجر تلاش کردیم تا مرور خاطره انگیزی به این روز‌ها داشته باشیم و شور و شعف انقلابی را در خیابان‌های پایتخت زنده کنیم.

او با اشاره به اینکه ادبیات انقلاب اسلامی آیینه باورها، نگرش‌ها و جلوه گاه آرمان‌های بلندی است که امّت بزرگ ما را از گذرگاه هولناک‌ترین و دشوارترین حادثه‌ها گذرانده و به امروز رسانده است؛ افزود: روایت کاتبان انقلاب که در خانه اتحادیه شکل گرفت تاکید دوباره‌ای به این باور‌ها و نگرش‌ها بود.

صیادی با اشاره به نصب یک هزار قطعه پارچه‌نویسی‌های نوستالژیک مربوط به شعار‌های دوران انقلاب در سال ۵۷ همزمان با ایام دهه فجر در خیابان‌های پایتخت گفت: آنچه که با عنوان "کاتبان روایت انقلاب" اتفاق افتاد تنها اکران فرهنگی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نبود با این اقدام در حقیقت به شناختن و شناساندن ادبیات انقلابی سال ۵۷ و معرفی جریان زلال و جوشانی که از متن قرآن سرچشمه گرفته بود، پرداختیم.

او با بیان اینکه پارچه‌نویسی یکی از رویداد‌های دوران انقلاب اسلامی بویژه بهمن سال ۱۳۵۷ است، افزود: در کنار زنده کردن شعار‌های انقلابی، خاطرات نوستالژیکی که از پارچه‌نویسی آن زمان در ذهن هموطنان زنده شد.

صیادی اضافه کرد:  «کاتبان روایت انقلاب» هنر فراموش شده‌ای را زنده کرد که نباید به واسطه تکنولوژی آن را نادیده گرفت.

مدیرعامل سازمان زیباسازی  گفت: پارچه نویسی‌هایی که در این رویداد آماده شد در محور مسیر راهپیمایی از میدان امام حسین تا میدان آزادی نصب شد البته بخش دیگری از این پارچه‌ها در ۲۲ منطقه از تهران در اختیار مساجد قرار گرفت تا در معابر و خیابان‌های فرعی این مناطق نیز نصب شود.

 صیادی بیان کرد: "باهم ساختیم" پویشی بود که در آن تلاش کردیم خاطرات شیرین و تلخ و حتی سختی‌هایی که در چهل و چهار سال کنار یکدیگر سپری کردیم را مرور کنیم تا به یاد داشته باشیم پستی بلندی و فراز و نشیب‌های بیشماری را کنار یکدیگر گذرانده ایم تا وطن، وطن شود.

وی یادآور شد: خاطرات نخ تسبیحی است که شهروندان را به هم وصل کرده و همین موضوع باعث شده تا در کار‌های سازمان به آن اتکا شود از این رو با نصب المان‌های حجمی مربوط به تلویزیون و رادیوی انقلاب و همچنین دوربین خاطره در میادین و خیابان‌های سطح شهر حال و هوای پایتخت را به سمت دهه فجر و انقلاب برده و خاطره جمعی را زنده نگه داشته ایم.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: برای این روز‌های مهم ۱۵۰ ابر پرچم؛ ده هزار و ۶۴۰ پرچم بزرگراهی در ۴۰ معبر، ۵۶ هزار پرچم عمودی و لیبلی، ۳۰۰ هزار پایه خودرو پرچم، ۵۰ هزار پرچم دستی و ۲۵۶ پایه پرچم پیش بینی کردیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
زارعی
۱۶:۲۲ ۲۲ بهمن ۱۴۰۱
همیشه سرافراز همیشه پر توان/ درور بر امام خامنه ای
ناشناس ...
۰۸:۱۱ ۲۲ بهمن ۱۴۰۱
انقلاب مهدی موعد عجل الله تعالی شریف پیروز است انشاالله