سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان و بلوچستان دارای ۲۷ هزار خانوار عشایری است

مدیرکل عشایری سیستان و بلوچستان گفت: ۲۷ هزار خانوار با جمعیت ۱۹۳ هزار نفر عشایر در شهرستان‌های مختلف این استان زندگی می‌کنند و از برکات مادی و معنوی انقلاب اسلامی بهره‌مند هستند.

 حمید طوقی  در حاشیه برگزاری جشن عشایری در فنوج سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در جشن‌های عشایری آداب و رسوم، شتردوانی، رقابت‌های مختلف فرهنگی و هنری و برنامه های متنوع با هدف شناساندن جایگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: آسفالت راه‌های مناطق عشایری، برقدار کردن چاه های کشاورزی، ایجاد شبکه آبرسانی، افزایش پهنای باند، ارتقاء و نصب دکل، راه اندازی اینترنت و ساخت فضای آموزشی و بهداشتی استاندارد از ضرورت‌های مهم است.

مدیرکل عشایری سیستان و بلوچستان توجه به مشکلات عشایران در حوزه های مختلف و تامین زیرساخت ها را خواستار شد و گفت: عشایر نقش مهمی در تولید دارند و نیاز است دستگاه‌های اجرایی سهم اعتبارات خود را به توسعه مناطق عشایری اختصاص دهند.

سیستان و بلوچستان دارای ۲۷ هزار خانوار عشایری است

افتتاح حدود یک‌هزار طرح در مناطق عشایری

مسوول کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی سیستان وبلوچستان گفت: حدود یک‌هزار طرح عمرانی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی توسط این کمیته در مناطق عشایری گرامیداشت دهه فجر در حال افتتاح است.

سید عبدالحسین سجادی با اشاره به دهه فجر و چهل وچهار سال سرافرازی ایران اسلامی در جهان گفت: پیروزی انقلاب اسلامی زمینه را برای رسیدن کشور به قله های رفیع عزت، اقتدار و خودباوری در عرصه های مختلف فراهم کرد.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی مبتنی بر ارزش ها با اتکاء به مشارکت و همراهی مردم است که توانست با قدرت و صلابت هر چه تمام تر، در برابر همه توطئه ها، تحریم ها و کارشکنی های استکبار و قدرت‌های شیطانی ایستادگی کند و دستاوردهای بزرگ و پرافتخاری را به ارمغان آورد.

سیستان و بلوچستان دارای ۲۷ هزار خانوار عشایری است

فنوج دارای ۱۳ هزار نفر عشایر است

سرپرست فرمانداری فنوج نیز گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار با ۱۳ هزار نفر عشایر در این شهرستان وجود دارد که در ۷۰ روستا ساکن بوده و نیازمند آسفالت راه، برقرسانی و آبرسانی هستند.

محمدیونس حقانی با اشاره به اینکه عشایران در بحث تولید نقش مهمی دارند، افزود: مشکلات آنتن دهی تلفن همراه مناطق عشایری باید حل شود.

وی بیان کرد: از مجموع ۷۷۶ کیلومتر راه روستایی و عشایری، ۵۷۷ کیلومتر راه خاکی و ۹۴ درصد مردم روستایی و عشایری از آسفالت محروم هستند که عمده مشکلات عشایران به عنوان ذخایر انقلاب نبود راه مناسب است که امیدواریم با یک حرکت انقلابی این مشکل حل شود.

سرپرست فرمانداری فنوج با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، نماد حضور ملت در پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های والای انقلاب است، گفت: فداکاری‌ها و از خودگذشتگی ‌هایی در پیروزی و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی صورت گرفته که نیاز است به نسل جوان یادآوری شود.

وی با تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را مهم خواند و افزود: ترفندهای دشمنان برای ضربه زدن به نظام مقدس اسلامی بویژه در چند ماه گذشته بیشتر شده شده است.

حقانی بر حضور تمامی مدیران، روسا، بسیج ادارات، فرهنگیان و دانش‌آموزان و بویژه جوانان تاکید کرد و افزود: باید از تمامی ظرفیت‌های موجود برای سربلندی و ابهت انقلاب و نظام اسلامی به بهترین شکل استفاده کرد که یکی از مظاهر آن راهپیمایی ۲۲ بهمن است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.