حمید حمزهزاده، رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مجوز سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی که جهاد مرکزی به برخی از واحدها اعطا کرده است، گفت: این سازمان همچون یک اداره موجب سازماندهی و توسعه مشارکت دانشجویان شده است.
حمزهزاده در ادامه به معرفی حوزههای مختلف سازمان دانشجویان پرداخت و گفت: توانمندسازی و آموزش دانشجویان، مرکز فرهنگی دانشجویی امام و ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان، باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست، مرکز گفتگو، مناظره و آزاداندیشی از جمله اقدامات کلی این سازمان بوده است. به طور کلی سازمان دانشجویان به خواستهها و نیازهای دانشجویان بها میدهد و بستر لازم را فراهم میکند.
وی در ادامه به تبیین محورهای پیش رو پرداخت و گفت: دبیرخانه فعالیتهای دانشجویی اهدای خون، ایجاد شبکه ملی نخبگان سلامت، تجلیل از استادهای پیشکسوت، دبیرخانه طرحهای محرومیت زدایی (مهرباران)، کارآفرینی و نوآفرینی، جهاد روایت و تبیین، شهدای دانشجو و ... از برنامههای پیش رو هستند.
حجت الاسلام والمسلمین علی خدیوی، نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با این که برای فهم و تعالی جامعه باید خودمان گامهای مؤثری برداریم، گفت: امید است در آینده پیش رو دانشجویان به همکاری یکدیگر با برگزاری کرسیهای هم اندیشی و آزاداندیشی در سازمان دانشجویان موجب ارتقا و پیشرفت آینده کشور شوند.
در ادامه این نشست دکتر امیر طهرانچی، مدیر کل حوزه ریاست جهاد دانشگاهی با اشاره به شعار جهاد دانشگاهی، زیست بوم نخبگان ایرانی، تصریح کرد: جهاد تصمیم گرفته تا با روی گشوده فضا و بستر مناسبی برای آشنایی با محیط کسب و کار، تمرین و دیده شدن و در نهایت رشد و ارتقای جوانهای نخبه کشور فراهم آورد.
وی در پایان یادآور شد: جهاد به عنوان یک بازوی مسئولین دانشگاه عمل میکند و نخبههایی که از دل همین دانشگاه زیست میکنند را پرورش میدهد. جهاد دانشگاهی برای خدمت به دانشجویان کشور اعلام آمادگی میکند و در تلاش هستیم به معنای اهم، زیست بوم بودن جهاد دانشگاهی اتفاق بیفتد.