سیدمحمد حسینینژاد، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان اظهار کرد: استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر یک استراتژی مهم در دنیا برای تولید برق محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه فرصت شایستهای برای استان سمنان فراهم شده تا نیروگاههای خورشیدی حمایتی در این استان ایجاد شود، گفت: برای امسال پیشبینی سه هزار واحدی برای استان شده و یک هزار و ۵۰۰ سامانه معرفی شده تا از طریق بهزیستی، کمیته امداد، بسیج سازندگی و معاونت روستایی استانداری سمنان اقدام شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان ادامه داد: در این بخش، ۹۸۸ تأییدیه از نظر فنی اخذ و ۲۸۷ مورد در سامانه ساتبا ثبت و ۵۲ واحد نصب و بهرهبرداری شده است.
وی با عنوان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۶.۵ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در استان سمنان تولید میشود، اظهار کرد: ۳.۵ مگاوات در بخش برقآبی کوچک و سه هزار کیلووات در بخش خورشیدی مقیاس کوچک پنج تا ۲۰۰ کیلووات را داریم و این برنامه در حال رشد است.
حسینینژاد به هوشمندسازی شبکهها اشاره کرد و افزود: تحت کنترل بودن شبکه مهمترین مقولهای است که به دنبال آن هستیم و موضوع کنترلپذیری اشتراکهای برق در دستور کار این شرکت قرار گرفته و امیدواریم تا قبل از پیک بار تابستان ۶۵ درصد مشترکان برق کنترلپذیر شوند.
وی با اظهار اینکه به مناسبت دهه مبارک فجر امسال سه خدمت رایگان شامل تست لوازم اندازهگیری، جابهجایی داخلی و تغییر مکان انشعاب برق خانگی در صورت داشتن شرایط فنی به مشترکان استان ارائه میشود، یادآور شد: ۴۸ پروژه عمرانی برقرسانی در قالب تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، بهینهسازی خطوط برقرسانی، هوشمندسازی شبکه و تأمین برق متقاضیان جدید، با اعتباری به مبلغ ۷۳۶ میلیارد و ۷۱۱ میلیون ریال در دهه فجر افتتاح شد.