سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون اجرایی رئیس جمهور:

وعده بیش از یک میلیون شغل دولت محقق شده است/ رکورد فروش نفت در دی ماه شکسته شد

منصوری گفت: وعده ایجاد بیش از یک میلیونی اشتغال محقق شده است و علاوه بر این امروز هیچ فردی در کشور نیست که تحت پوشش یکی از بیمه‌های حمایتی نباشد.

محسن منصوری،معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در سلسله جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی در مسجد چهارمردان قم، با بیان اینکه از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم تورم کشور ۲۰ درصد کاهش یافته است، گفت: تقلیل تورم ماهانه به حدود دو درصد نشان از نزولی شدن شیب تورم است؛ تورم کنونی همچنان برای دولت نقطه ضعف است، اما روند آن کاهشی و امیدوارکننده است.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی دقیق دولت، وعده ایجاد بیش از یک میلیونی اشتغال محقق شده است و علاوه بر این امروز هیچ فردی در کشور نیست که تحت پوشش یکی از بیمه های حمایتی نباشد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به رشد سه درصدی اقتصاد کشور طی سال جاری، گفت: در ۹ ماهه ابتدای سالجاری صادرات ۲۱ درصد افزایش و تراز تجاری نیز ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد مثبت کرده است.

۳ هزار واحد راکد صنعتی احیا شده است

منصوری با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۳ هزار واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشته است، گفت: برای احیای این واحد‌ها دولت از برخی امور خود مانند مالیات گذشته و علاوه بر این مشکلات این واحد‌ها بصورت میدانی بررسی و موانع آن برطرف شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی معلمان اظهار داشت: دولت از ابتدای سال‌جاری ۳۸ هزار میلیارد تومان برای این طرح اختصاص داده است در حالی که تا قبل از آن هیچ اثری از اجرایی رتبه معلمان وجود نداشت؛ در بخش فناوری اطلاعات نیز پنجره ملی دولت الکترونیک و هوشمند به‌رغم هراس و مقاومت برخی دستگاه‌ها شکل گرفته و زمینه برای ایجاد وحدت رویه و شفاف سازی اقدامات فراهم شده است. افزون بر ۸۰ درصد دستگاه‌های اجرایی وارد پنجره واحد خدمات دولت شده اند.

منصوری با اشاره به حل مشکلات تامین آب استان‌های همدان و خوزستان، گفت: علاوه بر این از ابتدای سال‌جاری به یک هزار و ۵۰۰ روستا آبرسانی شده و طرح انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی کشور نیز وارد فاز اجرایی شده است.

وی افزود: از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم بدهی۱۷۰ هزار میلیارد تومانی صندوق‌های بازنشستگی، بدهی ۵۰ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی و بدهی ۸۸ هزار میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است.

منصوری اضافه کرد: از نظر گفتمانی حضور دولت سیزدهم از ورود کارگزاران لیبرالی، نفوذ و غرب گرا گرفته شده است و گفتمان انقلابی در بدنه اجرایی کشور محقق شده است. دولت سیزدهم زمانی امور کار را به دست گرفت که روزانه ۷۰۰ نفر بخاطر بیماری کرونا فوت می‌کردند و مردم با تورم بالای ۶۰ درصدی دست و پنجه نرم می‌کرد و افزون بر آن دولت سابق ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه در سال ۱۴۰۰ را تحویل دولت انقلابی داده بود؛ دولت کنونی ماهانه ۱۵ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های دولت دوازدهم را تسویه می‌کند.

رکورد فروش نفت در دولت سیزدهم شکسته شد

وی باتاکید دوباره بر وضعیت بغرنج تحویل دولت سیزدهم از عملکرد دولت سابق، اظهار داشت: یکی از علل اصلی ایجاد مشکلات اقتصادی در دولت دوازدهم شرطی کردن اقتصاد به برجام بود در حالی که دولت سیزدهم در هیچ مساله‌ای زلف اداره کشور را به خارج از کشور گره نزده و کشور به‌وسیله ظرفیت‌های داخلی اداره می‌شود. دولت سیزدهم طی دی ماه جاری با فروش یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رکود فروش نفت را طی سال‌های گذشته بدون ایجاد حلقه‌های رانت و بابک زنجانی‌ها شکست؛ دولت سیزدهم این افتخار را دارد که کاملا مردمی و شاخص‌های انقلابی گری در بدنه اجرایی آن ملموس است.

 سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: دسترسی مردم به رئیس جمهوری بدون واسطه است، آیت الله رئیسی طی ۱۸ ماه گذشته به‌طور متوسط هر ۹ روز یک سفر به شهر‌های مختلف کشور داشته و در این مدت افزون بر سه میلیون مکاتبه، ارتباط و مراجعه به نهاد ریاست جمهوری صورت گرفته که بیش از ۸۰ درصد از این مطالبات پاسخ داده شده است.

وی با بیان اینکه دولت با فهم عمیق از شرایط کشور و ناترازی‌های بودجه‌ای دولت را تحویل گرفت و از چالش‌های پیش رو اطلاع دقیقی داشت، ابراز کرد: حوادثی که از ابتدای دولت سیزدهم رخ داده می‌توانست هر دولت دیگری را زمین گیر کند، ولی دولت با مدیریت درست همه این امور را مدیریت کرد؛ بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان طی سال‌جاری به بودجه‌های عمرانی کشور تزریق شده است؛ دولت قائل به مدیریت کارتابلی نیست و اعتقاد به حضور میدانی در محرومترین نقاط کشور و برطرف کردن بدون واسطه مشکلات مردم است.

دولت با اقدامات اشرافی گری مخالف است

منصوری با بیان اینکه در قالب سفر‌های استانی رییس جمهوری حدود پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد پرداخت شده است، یادآور شد: یکی از ویژگی‌های دولت سیزدهم حضور سریع و به‌موقع دولت در محل وقوع حوادث است؛ این دولت به‌شدت با اشرافی گری و اقدامات تشریفاتی مخالف است و با روحیه جهادی نسبت به ذره ذره هزینه کرد بیت المال حساسیت دارند.

وی اضافه کرد: دولت عزم جدی و محکمی در برابر فساد دارد و دولت سیزدهم برای تحقق عدالت اجتماعی و اقتصادی و اصلاح ساختار‌های فسادزا اعتقاد عملی دارد و علاوه بر این در راه‌اندازی سامانه‌های شفاف در بخش‌های تجاری، دستمزد، تجمیع حساب‌های دولتی و نیمه دولتی در خزانه و ... اقدامات عینی داشته است.

صورت مالی ۶۰۰ شرکت دولتی برای اولین بار منتشر شد

منصوری ادامه داد: در دولت سیزدهم برای اولین بار صورت مالی حدود ۶۰۰ شرکت دولتی و بانک‌ها بصورت شفاف اعلام شد در حالی که تا قبل از آن همه این امور در پشت در‌های بسته انجام می‌شود.

وی جنگ اقتصادی کشور را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: کشور در شاخص‌های کلان و اصلی اقتصادی مزیت و وضعیت امیدوارکننده‌ای دارد و شرایط نسبت به قبل بهبود یافته است هرچند تا رسیدن به نقطه ایده آل هنوز فاصله زیادی وجود دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها، گفت: اگر این نظام اصلاح نمی‌شود دولت در سال‌جاری باید ۶۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌کرد که با توجه به شرایط کشور راهی جز استقراض و چاپ پول و در نتیجه تورم وحشتناک وجود نداشت؛ با اجرای این طرح چهار دهم درصد ضریب جینی کاهش یافت و وضعیت اقشار مستضعفین تا حدودی اصلاح و ۵۰ درصد از ۶۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار یارانه ها، صرفه جویی شد.

تورم نقطه به نقطه در سه ماه گذشته کاهش داشته است

منصوری اظهار کرد: تورم نقطه به نقطه طی سه ماه گذشته در حوزه اقلام خوراکی کاهش یافته در حالی که در این مدت در بخش خودرو بخاطر کاهش تولید طی سال‌های گذشته و رشد تقاضا، قیمت‌ها افزایش داشته است؛ در ۹ ماهه امسال حدود یک میلیون خودرو تولید شده است.

وی با بیان اینکه ثبیت و بازگشت آرامش به بازار خودرو زمان بر است، ابراز داشت: دولت برای ساماندهی بازار خودرو افزایش تولید خودرو، واردات خودرو‌های اقتصادی و اصلاح فرآیند‌های تولید و فروش را در دستور کار قرار داده است. یکی از فرآیند‌های مطلوبی که دولت در حوزه خودرو انجام می‌دهد عرضه خودرو در بورس است که دست بسیاری از دلالان را قطع می‌کند.

 سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به ادامه حضور برخی از عناصر دولت دولت قبل در بدنه اجرایی دولت سیزدهم تصریح کرد: دولت در برخی استان‌ها در استقرار دولت سیزدهم موفق بوده و در بعضی استان‌ها عملکرد کندی داشته است. به‌رغم این دولت در عزل و جابه جایی مدیران اصل صلاحیت، تخصص گرایی، شایستگی و همراهی با دولت انقلابی را مدنظر قرار می‌دهد.

منصوری با اشاره به سیاست دولت در حوزه سیاست خارجی، ابراز داشت: دولت سیزدهم به ظرفیت‌های داخلی متکی است و از ظرفیت دیپلماسی برای تقویت قدرت داخلی و خارجی خود استفاده می‌کند. کشور با ظرفیت‌های داخلی قابل مدیریت است و دولت سیزدهم اعتقادی بر دادن امتیاز برای بدست آوردن دل استکبار جهانی ندارد و در موضوع برجام نیز موضع کشور کاملا روشن است و دولت این اجازه را به خود نمی‌دهد که با کشورفروشی و ظلم به آیندگان این مساله را دنبال کند؛ دولت سیزدهم مساله برجام را از سر عزت و اقتدار پیش می‌رود و علاوه بر این دولت نسبت به افزایش تعامل با کشور‌های همسایه و سایر کشور‌های جهان جز آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی، برای بهبود وضعیت داخلی و حل مشکلات عمومی اعتقاد عملی دارد.

زمین برای احداث ۴ میلیون مسکن تامین  شده است

معاون اجرایی رئیس جمهور  در حوزه مسکن نیز یادآور شد:اقدامات بسیار بزرگی در خصوص خانه دار شدن مردم درقالب طرح نهضت ملی مسکن و همچنین احیای بافت‌های فرسوده در حال انجام است، در قالب سفر‌های استانی رییس جمهوری فرآیند احداث بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهایی شده و زمین لازم برای احداث چهار میلیون مسکن مورد وعده دولت سیزدهم تامین شده است.

منصوری در خصوص افزایش حقوق و دستمزد‌ها در سال آینده نیز ابراز داشت: دولت در این راستا بدنبال افزایش متوسط ۲۰ درصدی حقوق‌ها است به‌نحوی که درصد افزایش حقوق حداقلی بگیران بیشتر و حقوق‌های بالا کمتر باشد.

وی در ادامه با اشاره به تطهیر رژیم پهلوی توسط رسانه‌های معلوم الحال به خصوص در ایام منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: تطهیر پهلوی با هدف ایجاد یاس در جبهه انقلاب توسط این رسانه‌ها دنبال می‌شود؛ در این شرایط تبیین دستاورد‌های انقلاب و چهره واقعی رژیم پهلوی و همچنین امیدآفرینی مورد توجه همه علاقه‌مندان انقلاب اسلامی باشد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی دو گام اولیه انقلاب اسلامی و تحقق نظام اسلامی تثبیت شده است، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی هنوز به مرحله دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی نرسیده است و طی سال‌های گذشته به‌خاطر وجود برخی نگاه‌ها مشکلاتی در تحقق دولت اسلامی بوجود آمد. در دوره جدید و شروع دولت سیزدهم امید‌ها برای تحقق دولت اسلامی زنده شده است و همه شاخص‌ها این حقیقت را نشان می‌دهد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۳۳ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
آره محفق شده مث شغل های ما نه بیمه داره حقوقم که زیر یک و ۵۰۰ ..