سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مربی اروگوئه‌ای خودش را برای سرمربیگری ایران پیشنهاد کرد

مربی ۵۹ ساله اهل کشور اروگوئه خودش را برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران پیشنهاد کرد.

برخی منابع خبری اعلام کرده‌اند که «خوسه دنیل کارنیو» سرمربی اروگوئه‌ای از طریق مدیر برنامه‌هایش خودش را برای سرمربیگری تیم ملی ایران به فدراسیون فوتبال کشورمان پیشنهاد داده است.

این مربی ۵۹ ساله که سابقه بازی برای تیم‌های مونته‌ویدئو واندرورز و ناسیونال در کشورش و لانس فرانسه را در کارنامه دارد، از سال ۲۰۰۰ وارد جرگه مربیان شد و کار خود را نیز از سرمربیگری تیم مونته‌ویدئو واندرورز آغاز کرد. حضور روی نیمکت تیم‌های النصر عربستان، العربی قطر، تیم ملی قطر، الشباب و الوحده عربستان از دیگر سوابق این مربی محسوب می‌شود. در کارنامه این مربی موفقیت چندان زیادی به چشم نمی‌خورد.

کارنیو برای آخرین تجربه سرمربیگری هدایت تیم مونته‌ویدئو واندرورز را در دست داشت و این پست را از اکتبر سال ۲۰۲۰ در اختیار گرفت و البته ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۲ جدا شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۵۶ ۲۱ بهمن ۱۴۰۱
اینم فهمیده اینجا پول میدن کار نمیخوان
ناشناس
۲۱:۵۴ ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
مسخره شدیم رفت
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
فقط کی روش
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
وقتی خودش پیشنهاد داد مبلغ را پایین ببندید
ناشناس
۰۹:۰۸ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
فقط مواظب باشید اینم نیاد سرکیسه تون کنه بره
ناشناس
۰۱:۴۱ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
نقطه قوتش شناخت حال و هوای منطقه و روحیات مسلمانان و زندگی در میان آنهاست.