حسین ایراندوست با اشاره به نگرانیهایی که قبل از اجرای طرح مردمی سازی یارانهها وجود داشت اظهار کرد: این نگرانیها با هماهنگی بین مجموعههای دولتی، تشکلی و تولیدی رفع شد و اکنون، با گوشت مرغ مازاد تولید مواجه هستیم و با اینکه قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ ۶۳ تومان است، تا قیمت ۴۷ هزار تومان قیمت کاهش یافته است.
او ادامه داد: تولید تخم مرغ با ۴۱۰ تن در روز، بیش از دو برابر نیاز استان است و تولید شیر هم به ۵ هزار و ۲۰۰ در روز میرسد که سه برابر نیاز استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تنها نگرانی را حوزه گوشت قرمز به خصوص دام سبک دانست و اظهار کرد: تغییرات قیمتی که در در بازار گوشت قرمز اتفاق افتاد، به دلیل افزایش قیمت تمام شده این محصول بود.
ایراندوست با اشاره به اینکه اصفهان صادرکننده گوشت دام سنگین و وارد کننده گوشت دام سبک است اضافه کرد: به دلیل فراوانی عرضه دام عشایری و روستایی و تغییر شرایط در خرید گوشت، تابستان سختی را پشت سر گذاشتیم و به دلیل تفاوت در عرضه و تقاضا، افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت تمام شده دام سبک را در زمستان تجربه کردیم.
او یادآور شد: با ورود دام عشایر به استان این مشکل برطرف میشود ضمن اینکه در خصوص توزیع گوشت قرمز نیز اقدامات لازم نیز صورت گرفته تا این شرایط پشت سر گذاشته شود.