سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصلاح نژاد گربه‌ماهی‌ها با دی. ان.‌ای تمساح برای مصرف غذایی

دانشمندان در مطالعه‌ای بیان کردند در حال اصلاح گربه ماهی‌ها با دی. ان.‌ای تمساح برای ایجاد هیبرید‌هایی برای مصرف انسان هستند.

محققان آمریکایی اعلام کردند که می‌خواهند دی. ان.‌ای تمساح را به گربه ماهی پرورش یافته در مزرعه تزریق کنند.

دانشمندان دریافتند که این ماهی در برابر بیماری‌ها مقاوم‌تر بوده و احتمال تولید مثل کمتری دارد. آن‌ها امیدوارند گربه ماهی جدید و کمتر مستعد بیماری، روزی برای مصرف انسان فروخته شود.

 متخصصان ژنتیک با استفاده از دی. ان.‌ای تمساح، گربه ماهی مقاوم به بیماری ایجاد کرده‌اند و این امر ممکن است روزی به بخشی از رژیم غذایی ما تبدیل شوند.

گروهی از دانشمندان دانشگاه «آبرن» مقاله‌ای را در ژانویه منتشر کردند که در آن جزئیات تلاش‌های خود برای اصلاح ژنتیکی گربه‌ماهی با ژن «کاتلیسیدین» (cathelicidin) تمساح را شرح می‌داد.

کاتلسیدین که در روده‌ها یافت می‌شود، یک پپتید ضد میکروبی است که مسئول کمک به ارگانیسم‌ها در مبارزه با بیماری‌ها است.

این ژن که با استفاده از کریسپر اضافه شد، مقاومت در برابر بیماری را در گربه ماهی در مقایسه با گربه ماهی وحشی افزایش داد. محققان در مصاحبه‌ای با MIT Technology Review خاطرنشان کردند که میزان بقای گربه ماهی پس از این کار دو و پنج برابر بیشتر شده بود.

از آن جایی که محققان کاتلیسیدین را به ژن هورمون تولیدمثلی اضافه کردند، توانایی تولید مثل گربه ماهی نیز کاهش یافت که به گفته آن‌ها این امر برای جلوگیری از آلودگی ژنتیکی ماهی هیبرید به گربه ماهی وحشی مهم است.

نویسندگان به برخی عدم قطعیت‌ها در استفاده از فناوری کریسپر (که عمدتاً در پستانداران مورد استفاده و مطالعه قرار می‌گیرد) روی ماهی‌ها اشاره کردند. با این حال، محققان امیدوارند که اصلاح ژن تمساح و گربه‌ماهی بتواند همراه با سایر تکنیک‌های پرورش گربه‌ماهی برای کمک به پرورش دهندگان در تولید گربه‌ماهی‌ها استفاده شود.

در سال ۲۰۲۱، حدود ۳۰۷ میلیون پوند گربه ماهی زنده در ایالات متحده، عمدتاً در جنوب، تولید شد. گربه ماهی بیش از ۵۰ درصد تقاضای ایالات متحده برای ماهی‌های پرورش یافته را تشکیل می‌دهد. فرآیند کشاورزی آن‌ها نیازمند منابع است.

بیماری‌ها در میان گربه ماهی‌ها به دلیل کمبود فضا در مزرعه‌هایی که در آن پرورش می‌یابند گسترش می‌یابد. حدود ۴۵ درصد از بچه‌های گربه ماهی در نتیجه بیماری‌های عفونی می‌میرند. به طور کلی ماهی‌ها نیز نسبت به آنتی بیوتیک‌ها مقاومت کمتری دارند.

اگرچه مصرف‌کنندگان ممکن است از ایده اشتراک گربه ماهی خود با یک تمساح ناخوشایند باشند، اما «رکس دانهام» و «بائوفنگ سو»، دو تن از محققین اصلی این مطالعه، به MTR گفتند که گوشت هیبریدی کاملاً ایمن خواهد بود.

منبع: بیزینس اینسایدر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.