سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزن موجب تغییر تأثیر ویتامین D بر سلامت می‌شود

محققان دریافتند که شاخص توده بدنی کمتر از ۲۵ وزن سالم محسوب می‌شود.

در یک مطالعه جدید، محققان کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی ابتلا به سرطان، مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماری‌های خودایمنی را در میان افرادی با شاخص توده بدنی پایین‌تر (BMI) که مکمل‌های ویتامین D مصرف می‌کردند، دریافتند، اما در بین افرادی که BMI بالاتری داشتند، این فایده جزئی بود.

«دیردر توبیاس»، محقق ارشد از دانشکده هاروارد، گفت: برای بیماران مبتلا به چاقی، با وجود مصرف همان مقدار مکمل، فایده کمتری وجود داشت.شاخص توده بدنی کمتر از ۲۵ وزن سالم محسوب می‌شود.

توبیاس خاطرنشان کرد: گام بعدی در این تحقیق این است که تلاش کنیم و بفهمیم که وزن چگونه بر متابولیسم ویتامین D تأثیر می‌گذارد.

توبیاس همچنین گفت: مشخص نیست افراد دارای اضافه وزن و چاق می‌توانند با مصرف دوز‌های بالاتر مکمل‌های ویتامین D با تاثیر کمتر این ویتامین مقابله کنند.

وی در ادامه افزود: این ویتامین اگر بیش از حد مصرف شود، بیشتر آن از طریق ادرار دفع می‌شود؛ بنابراین مصرف دوز بالاتر فقط برای ایمن بودن چیزی نیست که این مطالعه پیشنهاد یا توصیه کند.

محققان در بررسی افراد دریافتند که علائم متابولیسم ویتامین D در همه شرکت‌کنندگان بدون در نظر گرفتن وزن دیده شد، اما در افراد دارای اضافه وزن یا چاق بسیار کمتر بود.

منبع:هلث دی نیوز

برچسب ها: ویتامین d ، وزن ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.