عزیزاله سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد در جلسه علنی شورا اظهارداشت: این بودجه بر اساس دستورالعمل ابلاغی و بخشنامه بودجه ۱۴۰۲ شهرداریهای وزارت کشور، پس از بررسی پیشنهادات مناطق و سازمانها و برگزاری جلسات مختلف و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی شهروندان، تهیه و تدوین شده است.
او افزود: بودجه سال آینده با توجه به تورم موجود و شرایط اقتصادی شهروندان محاسبه شده و مبلغ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از این بودجه معادل ۲۱ درصد در بخش جاری و ۲ میلیارد و ۹۰۰ تومان تومان معادل ۷۱ درصد در بخش عمرانی است.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد: عدالت محوری در همه فعالیتها و توزیع عادلانه خدمات شهری، افزایش اختیارات مناطق براساس سیاست محله محوری، افزایش درآمد مستمر، بهره گیری از ظرفیتهای سرمایه گذاری، الویت دهی به تکمیل پروژههای نیمه تمام، توجه به جایگاه یزد شهر میراث جهانی و رشد و پیشرفت گردشگری از مهمترین راهبردهای اساسی در تنظیم بودجه سال ۱۴۰۲ است.
ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد گفت: در بخش پروژههای کلان نیز برای آزادسازی و ایجاد معابر جدید ۵۰۰ میلیارد ریال، تقاطع هم سطح هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، آسفالت معابر ۲۰۰ میلیارد ریال، تغییر سیمای شهر ۹۰۰ میلیارد ریال، احداث بلوار شهید موحدین ۵۰۰ میلیارد ریال و جهت احداث پردیس فرهنگی شهر ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه در نظر گرفته شده است.
او ادامه داد: بودجه پیشنهادی در بخش منابع شامل درآمدهای عمومی و اختصاصی ۵۸ درصد، واگذاری داراییهای سرمایهای (فروش اموال منقول و غیر منقول) ۱۲ درصد، واگذاری داراییهای مالی (وام و اوراق) ۲۴ درصد، استفاده از مازاد دورهای قبل ۵ درصد و کمک اعطایی دولت یک درصد میباشد.
طبق قانون پس از تقدیم بودجه پیشنهادی توسط شهردار، باید کاربررسی آن تا پایان بهمن ماه سال جاری توسط شورای اسلامی شهر به اتمام برسد