سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم ترویج مهارت آموزی به جای مدرک گرایی در سطح دانشگاه

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان گفت: در کشور ما متاسفانه مدرک شاخص ارتقای یک نیرو است در حالی که باید به دنبال ارتقای مهارت‌ها باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین  محامی نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان در نشست هم‌اندیشی با اساتید مراکز دانشگاهی شهرستان سراوان با اشاره به برکات ماه مبارک رجب عنوان کرد: ماه رجب ماه ریزش رحمت الهی است و باید از این فرصت نهایت استفاده را جهت تقرب به خداوند متعال داشته باشیم.

وی رشد فرهنگی و اقتصادی را از عوامل تاثیرگذار در امنیت پایدار عنوان کرد و بیان داشت: دانشگاه در ارتقاء فرهنگ و رشد جامعه نقش ویژه‌ای بر عهده دارد و ارتقاء جامعه نیازمند اقدامات متعدد در عرصه‌های مختلف بوده و تنها یک رکن کار‌های فرهنگی و علمی توسعه آموزش عالی است.

وی ادامه داد: در کشور ما متاسفانه مدرک شاخص ارتقای یک نیرو است و به همین علت است که می‌بینیم در ایران بسیاری از افراد جامعه تنها برای کسب مدرک درس می‌خوانند در حالی که در دانشگاه باید به دنبال ارتقا مهارت‌ها باشیم.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هنگام مقایسه شرایط کنونی با گذشته از حیث آموزش عالی در می‌یابیم که تفاوت زیاد است، اما نباید به اینجا اکتفا کرده و باید به دنبال توسعه کمی و به خصوص توسعه کیفی باشیم.

وی اضافه کرد: اگر ارتقا کیفی داشته باشیم و روی ابعاد مختلف دانشجویان کار کنیم به تدریج توسعه کمی هم اتفاق خواهد افتاد.

امام جمعه زاهدان افزود: در جلسات با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در استان همواره تاکید کردیم که افزایش تعداد پردیس‌های شهرستانی تنها باید در شرایطی صورت گیرد که اساتید شایسته تامین و به کارگیری شوند و در غیر این صورت رشد علمی اتفاق نیفتاده و پیشرفت حاصل نخواهد شد.

 وی ادامه داد: طی کردن تمام مراحل تحصیلی فرد در محل زندگی خود، آن هم در یک مکان محروم و دور افتاده چندان مطلوب نیست بلکه تامین اساتید توانمند از سطح کشور و نیز اعزام دانشجو جهت گذراندن چند ترم در سایر مناطق کشور بر رشد علمی و فرهنگی او تاثیرات مثبتی خواهد داشت.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان رشد عقلانیت را یکی دیگر از محور‌های مهم عنوان کرد و افزود: باید عقلانیت را در میان اساتید و دانشجویان تقویت کنیم و اساتید برای تقویت عقلانیت دانشجویان باید ابتدا عقلانیت خود را تقویت کنند، زیرا در غیر این صورت تابع احساسات خواهند بود و قادر به تقویت عقلانیت در میان دانشجویان نیستند.

وی ادامه داد: توسعه عقلانیت کنترل کننده قرایض در وجود انسان است و اگر عقل تقویت شود در بسیاری از عرصه‌ها تاثیرگذار بوده و منجر به اعتدال می‌شود و در غیر این صورت فرد دچار افراط و تفریط خواهد بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.