سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش پخت اشکنه تهرانی + فیلم

طرز تهیه اشکنه تهرانی در یک برنامه تلویزیونی آموزش داده شده است.

یکی از غذاهایی که به سرعت می‌توان آن را تهیه کرد، اشکنه است. یک آشپز این غذا را به روش متداول در تهران درست کرده است که در ویدئوی زیر می‌بینید. مواد اولیه این غذا شامل پیاز، سیب زمینی، گوجه، تخم مرغ، رشته پلویی، ترخون، نمک، فلفل و زردچوبه است.

 

 

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۹ بهمن ۱۴۰۱
اشکنه اصلی شامل پیاز و زردچوبه و تخم مرغ و رشته پلویی و مقدار کمی آرد برای لعاب دادن است که بعد از آمدن گوجه به ایران گوجه رنده شده نیز به آن اضافه است اما به هیچ وجه شامل رب نیست.
ناشناس
۰۷:۴۵ ۰۹ بهمن ۱۴۰۱
این خورشت بیشتر شبیه سوپ بود :
ناشناس
۲۳:۲۴ ۰۸ بهمن ۱۴۰۱
والا من تهرانی هستم اشکنه نه رشته پلویی داره نه ترخون نه گوجه فرنگی
اشکنه شنیلیله و تخم مرغ و سیب زمینی پیاز و زرد چوبه نمک وفلفل داره من نمی دانو این دستور را از کجا آوردید