حسن پور گفت: وظیفه سازمان تعزیرات حکومتی در بحث تنظیم بازار و از جمله در بحث آرد و نان برخورد با متخلفین و صدور حکم برای آنان است.
او افزود: در ۱۰ ماهه ۱۴۰۱ تعداد ۴۵۴ مورد پرونده ورودی در حوزه آرد و نان داشتیم که ۴۵۱ مورد مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه متخلفان به ۶۳ میلیارد و ۶۶ میلیون ریال جریمه در حق دولت محکوم شدند، ادامه داد: آمار تخلفات حوزه آرد و نان نسبت به سال گذشته ۱۱۳ درصد افزایش داشته است.
او با بیان اینکه ۱۰ ماهه سال گذشته آمار ورودی پروندههای به تعزیرات حکومتی در حوزه آرد و نان ۲۱۳ پرونده بوده است، بیان کرد: این آمار در سال جاری به ۴۵۴ پرونده ورودی رسیده است.
حسن پور اظهار کرد: علت این افزایش تخلفات را باید در تفاوت قیمت آرد یارانهای و آرد آزاد جست و جو کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی ادامه داد: آرد یارانهای نوع یک کیسهای ۳۵ هزار تومان، نوع دو کیسهای ۴۰ هزار تومان است در حالی که آرد آزاد کیسهای ۶۰۰ هزار تومان است که این تفاوت قیمت انگیزهای برای تخلفات میشود.
او تصریح کرد: قرار دادن آرد به صورت یارانهای برای حمایت از مصرف کننده است که برخی از آن سو استفاده میکنند.
حسن پور ادامه داد: البته در خراسان جنوبی اکثر نانواها افراد شریف و مؤمنی هستند و این مسائل برای اندک افرادی است که سو استفاده میکنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به وجود برخی تراکنشهای غیر واقعی اظهار کرد: گاه عدهای از کارت خود و یا نزدیکانشان استفاده میکنند تا به صورت غیرواقعی واحد صنفی خود را فعال قلمداد کنند در حالی که کیسه آرد را میفروشند.
او با بیان اینکه گاه فروش یک کالای دیگر به جای فروش نان مطرح شده است، گفت: ما همه اینها را بررسی میکنیم و با متخلف برخورد میشود.
حسن پور یادآور شد: این موارد دیگر گرانفروشی و کم فروشی نیست بلکه تحصیل مال نامشروع است که به مربوط به قوه قضائیه مربوط شده و این قبیل پروندهها به دادگاه ارجاع میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۱ پرونده عرضه آرد خارج از شبکه و ۴۳ مورد پرونده کم فروشی داشتهایم.