سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرورش کروکودیل غیربومی به منظور استفاده از پوست و گوشت قانونی است

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کروکودیل‌ها در کشور بومی ایران نیستند و مشکلی با پرورش آن‌ها نداریم.

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست درباره مزارع پرورش کروکودیل در سطح کشورمان گفت: این مزارع بیشتر با هدف تجاری راه‌اندازی شده و کروکودیل‌های این مزارع وارداتی بوده و بومی ایران نیستند.

وی ادامه داد: در این مزارع، موالید و مولد‌ها بومی ایران نیستند و از سایر کشور‌ها به ایران می‌آیند تا از گوشت و پوست آن‌ها استفاده شود لذا، چون بومی ایران نیستند، مشکلی با پرورش آن‌ها نداریم و تنها بر اساس دستورالعمل تکثیر و پرورش گونه‌های حیات وحش در اسارت بر آن‌ها نظارت می‌کنیم.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست درباره مزارع پرورش کروکودیل بومی ایران گفت: ما کروکودیل ایرانی (گاندو) را داریم که در یک مرکز تحت مدیریت بخش خصوصی در چابهار و یک مرکز هم در باهوکلات پرورش می‌دهیم. این مزارع با هدف استفاده‌های علمی و زیست‌محیطی راه‌اندازی شده به این نحوه که جمعیت‌هایی پرورش داده شده و به طبیعت برگردد و کمبود جمعیت ما در طبیعت به این شکل جبران شود.

ابدالی بیان کرد: درصددیم یک بعد اقتصادی نیز برای این مزارع ایجاد کنیم که افراد پرورش‌دهنده نیز سود ببرند.

اما درباره اعتراض برخی مدافعان حیوانات به موضوع پوست کندن و استفاده تجاری از تمساح‌ها سید محمد نصرتی؛ مدیر بخش پستانداران دفتر حیات‌وحش سازمان حفاظت محیط زیست هم به تسنیم گفت: ما تنها بر اساس چارچوب، ضوابط و دستورالعمل‌هایی که برای ما تعریف شده است بر این مراکز نظارت می‌کنیم و نظارت ما بیش از این نیست. ما نباید با این موضوعات سلیقه‌ای برخورد کنیم و باید بُعد اشتغال‌زایی و اقتصادی را نیز در نظر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه عقیده حامیان حیوانات محترم است، گفت: پوست کندن حیوانات و استفاده از گوشت و پوست آن‌ها در دامداری‌ها و مرغداری‌ها نیز انجام می‌شود، اما این کار نمی‌تواند باعث شود که ما این موضوع را ممنوع کنیم. ما در چهارچوب وظایف خود و بر اساس بر اساس دستورالعمل تکثیر و پرورش گونه‌های حیات وحش در اسارت عمل می‌کنیم.

منبع: تسنیم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۴:۴۳ ۰۵ بهمن ۱۴۰۱
اگز در رودخانه ها کنار گاندو ها یا تمساح‌ها ی بومی ایران رها شوند نسل گاندو محلی را منقرض خواهند کرد به ضرر است صدرصد از ما گفتن ولی کجا مسؤلان سودجو به نفع محیط زیست کار کردند حالا بکنند