سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی:

معیشت ۲۰درصد مردم به صورت مستقیم با کشاورزی مرتبط است

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: معیشت ۲۰درصد از مردم به صورت مستقیم در ارتباط با کشاورزی است و ۱۰۰ درصد مردم نیز وابسته به محصولات تولیدی بخش کشاورزی هستند.

آقای فتحی در جلسه یک روزه ناظرین ذبح شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور آذربایجان شرقی با اشاره به تلاش‌های دولت در گره گشایی از مشکلات اقتصادی مردم اظهار کرد: وابستگی جامعه به محصولات تولیدی بخش کشاورزی موجب حساسیت مردم به نوسانات قیمتی این حوزه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی گفت: تولیدات این بخش نقش اصلی را در سفره غذایی مردم دارد و زمانی که اقتصاد در تنگنا قرار گیرد در خصوص محصولاتی که روزانه در سفره مردم قرار دارند کوچکترین نوسان نمود زیادی در جامعه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی افزود: کوچکترین نقص و کم کاری در این حوزه در سفره مردم تاثیرگذار خواهد بود و موجب اعتراض می‌شود و به همین دلیل فعالان این حوزه در هر جایگاهی که فعالیت می‌کنند از سایر بخش‌ها متمایز هستند.

آقای فتحی با اشاره به اثرات جراحی اقتصادی دولت در قالب طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه در حوزه‌های دام و طیور، گفت: پس از اجرای این طرح هزینه‌ای که دامداران و پرورش دهندگان طیور برای تامین نهاده‌های این بخش صرف می‌کردند در نتیجه آزادسازی قیمت‌ها افزایش یافت و در نتیجه این تغییر کشتارگاه، فروشگاه و همه زنجیره ها از این تغییر متاثر شدند هرچند که تاثیر اصلی متوجه دامداران شد.

وی بر لزوم همکاری همه بخش‌ها در تامین مایحتاج سفره مردم، تاکید کرد و افزود: ناظرین محترم ذبح شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور استان به خاطر ظرفیتی که دارند می‌توانند نقش بسیار موثر و اساسی هم در محیط کشتارگاه و هم بیرون از آن در زمینه فرهنگ سازی مصرف و تنظیم بازار محصولات پروتئینی با ارائه آمار دقیق داشته باشند.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، گفت: عمل به تکلیف شرعی و قانونی و احساس مسئولیت اخلاقی ، فردی و اجتماعی در امر نظارت برای ناظرین محترم ذبح شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور لازم است و باید خودمان را موظف بدانیم که در نظارت شرعی بر ذبح و صید جدی باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین  نجفی به نظارت دقیق بر تمامی کشتارگاه‌های دام و طیور صنعتی و سنتی در سطح استان با همت ناظرین محترم ذبح شرعی در کشتارگاه‌ها دام و طیور بر اساس موازین شرع و قانون اشاره و بر اهمیت فرهنگ سازی غذای سالم و حلال از جنبه آموزشی و ترویجی تاکید کرد.

وی نظم و انضباط کاری، دقت در ورود و خروج، برخورد قاطع با موارد خلاف شرع، جلوگیری از خروج اجزای حرام حیوان به بیرون از کشتارگاه، آموزش‌های مستمر برای ذابحین و انجام کار‌های تبلیغی در کنار امر نظارت را خواستار شد.

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: از نظر علمی رابطه متقابلی بین غذای سالم و غذای حلال وجود دارد و یقینا غذای غیرحلال سالم نخواهد بود.

آقای بهداد به ارتباط کاری ناظرین ذبح شرعی با ناظرین بهداشتی در محل کشتارگاه تاکید کرد و هدف غایی در نظارت شرعی و بهداشتی را سالم بودن گوشت دانست.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.