سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واکسیناسیون تکمیلی اتباع خارجی جزیره قشم در حال اجرا است

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت: ‌تاکنون واکسیناسیون تکمیلی بیش از ۷۷.۵ درصد کودکان اتباع و مهاجرین غیر ایرانی ساکن این جزیره انجام گرفته است.

 یاسر مرادی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت : در اجرای  طرح و پویش واکسیناسیون تکمیلی در شهرستان مرزی قشم ۷۷.۵ درصد کودکان ۹ ماهه تا ۱۵ ساله در جمعیت اتباع و مهاجرین غیر ایرانی، واکسن های فلج اطفال، سرخک و سرخچه، کرونا و مگا دُز ویتامین آ در کودکان زیر پنج سال را دریافت کرده اند.

وی با اشاره به درصد مورد انتظار واکسیناسیون مهاجرین غیر ایرانی در این جزیره گفت: مورد انتظار طرح واکسیناسیون در جمعیت پناهندگان و مهاجرین غیر ایرانی ۹۰ درصد جمعیت هدف است که تاکنون شهرهای قشم و درگهان کمترین درصد پوشش واکسن را داشته اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت: طبق توافق صورت گرفته این شبکه بهداشت با اداره آموزش و پرورش شهرستان قشم نیاز است مدیران مدارس سطح شهرهای قشم و درگهان برای رسیدن به هدف نهایی اجرای این طرح، دانش آموزان غیر ایرانی را در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر برای تکمیل واکسیناسیون به پایگاه های مشخص شده ارجاع دهند. 

مرادی با تاکید به اهمیت اجرای موفق این طرح در حفظ سلامت عموم مردم اضافه کرد: به منظور پوشش همگانی اتباع و مهاجرین غیر ایرانی در این طرح نیاز است همه مردم، دهیاران و شوراهای شهر و روستا در سطح شهرستان و جزیره در شناسایی اتباع و ترغیب آنان به دریافت خدمات بهداشتی در خانه های بهداشت، پایگاه های بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت محل سکونت با شبکه بهداشت و درمان این شهرستان مشارکت و همکاری داشته باشند.

وی گفت: در اجرای این طرح واکسیناسیون تکمیلی از تمامی اتباع و مهاجرین غیر ایرانی دعوت شده است تا به مراکز بهداشتی مراجعه کنند و ضمن دریافت واکسن از خدمات مختلف و رایگان بهداشتی بهره‌ مند شوند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم اعلام کرد: این طرح در ماه های دی و بهمن ۱۴۰۱ به ۲ صورت ایستگاه ثابت و سیار در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های بهداشتی و خانه های بهداشت شهرستان مرزی قشم توسط کارشناسان و بهورزان به طور رایگان اجرا می شود.

گفتنی‌است استان هرمزگان و جزیره قشم به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی، پذیرای مهاجرین و پناهندگان کشورهای دیگر به خصوص افغانستان است و با توجه به وضعیت بهداشتی درمانی جمعیت پناهندگان ساکن در این استان و شهرستان مرزی قشم نیازهای بهداشتی این جمعیت از بدو ورود در اولویت است و ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به اتباع غیر ایرانی مانند اتباع ایرانی برابر است.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌ های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌ های خلیج فارس گسترده شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.