سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عبور از موج ملایم شیوع کرونا/ بهداشت دست، پاشنه آشیل بیمارستان ها

جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با حضور رئیس و معاونان این مرکز برگزار شد.

جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با حضور سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، امیرحسین اورندی معاون درمان، محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، آرش سیفی رئیس بخش عفونی و مسئول کنترل عفونت، مژگان رحیمی دبیر کمیته CPR، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، اسمعیل محمدنژاد مسئول CSSD و دبیر کمیته آنتی‌بیوتیک استوارد شیپ و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

محمدنژاد با اشاره به آمار مراجعه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از ابتدای پاندمی تا الان به این مرکز، گفت: از ابتدای پاندمی کرونا، حدود ۱۱۰ هزار بیمار به تریاژ تنفسی و تعداد ۲۱۴۰۰ بیمار بستری به این مرکز مراجعه کرده‌اند.

وی افزود: با توجه به الگوی یک ماه اخیر بیماران کووید متوجه می‌شویم که حدود ۹۴.۵ درصد بیماران کووید از بخش‌ها هستند.

در ادامه سیفی گفت: با توجه به این که به تازگی کمیته مدیریت درمان سویه جدید کرونا در مجتمع برگزار و برنامه‌ریزی‌های اولیه و همچنین بررسی‌های لازم برای دورنمای مواجهه با سویه جدید انجام شده است، در این خصوص مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) آمادگی لازم با هرگونه پیک احتمالی را دارد.

وی با اشاره به روند رشد سویه جدید کرونا در جامعه گفت: در حال حاضر علائم کرونا در سطح جامعه بسیار مشاهده می‌شوند و فعلاً یک موج ملایم را طی می‌کنیم؛ ولی باید لحظه به لحظه وضعیت جاری رصد و گزارش شود و همچنین سیاست‌گذاری‌های لازم در صورت افزایش موارد بستری اندیشیده شود.

رئیس بخش عفونی مجتمع در ادامه به ارائه مشکلات مرتبط با کنترل عفونت و بازدید‌های صورت گرفته از بخش‌ها پرداخت و گفت: بهداشت دست، پاشنه آشیل ما است.

وی تصریح کرد: نهایتاً رعایت بهداشت برای بیمار از اهمیت بالایی برخوردار است و باید بار آلودگی محیطی در این فضا‌ها تا جایی که امکان دارد، به حداقل برسد.

اورندی، معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی، ضمن تبیین برنامه‌ریزی‌ها و اصلاحات در نظر گرفته شده در خصوص مواجهه با پیک احتمالی کووید، گفت: در صورت افزایش بار مراجعان تمهیداتی در مجتمع اندیشیده شده است، اما در حال حاضر درمانگاه‌ها طبق روال کار خود را انجام می‌دهند و در صورت مثبت شدن هر بیمار در بخش‌ها بیماران در همان بخش ایزوله خواهند شد.

وی افزود: در حالی که در آستانه سال نوی چینی هستیم و ممکن است سفر‌هایی به این کشور انجام شود، بنابراین باید به موضوع کووید جدی‌تر دیده شود.

معاون درمان مجتمع با اشاره به انجام واکسیناسیون در مجتمع گفت: واکسیناسیون یکی از بهترین روش‌های مقابله با کووید است. در این راستا فضایی در مجتمع برای واکسیناسیون کادر درمان، کارکنان و خانواده‌هایشان در نظر گرفته‌شده است.

صالحی با اشاره به مقاومت‌های میکروبی در محیط‌های بیمارستانی و ارائه خدمات با کیفیت به بیماران گفت: برای پیشگیری از مقاومت‌های میکروبی در بخش‌ها باید کادر درمان و کارکنان به اصول بهداشتی پایبند باشند، ازدحام جمعیت در بخش‌ها تا حدی کاستی شود، کمبود نیروی پرستاری، کمک بهیار و خدمات تأمین شود و همچنین باید در خصوص مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها دقت نظر شود.

وی تأکید کرد: روسای بخش‌ها و سرپرستاران باید نظارت مستمر بر اصول بهداشتی کارکنان داشته باشند و در این زمینه مداخلات لازم را انجام دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.