سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نخستین رویداد سینما سلامت به ایستگاه پایانی رسید

اختتامیه نخستین رویداد سینما سلامت به همت سازمان سینمایی فارابی و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

اختتامیه نخستین رویداد سینما سلامت به همت سازمان سینمایی فارابی و دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن زنده یاد عباس کیارستمی برگزار شد.

در این مراسم محمدمهدی جوادی رئیس بنیاد سینمایی فارابی، دکتر قناعتی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران، زهرا شاهین‌فر دبیر اجرایی رویداد سینما سلامت، دکتر علی گنج‌علی خان دبیر رویداد سینما و مصطفی نظری‌زاده دبیر هنری در این‌مراسم حضور داشتند.

زهرا شاهین‌فر دبیر اجرایی نخستین رویداد سینما سلامت گفت: در حین برگزاری مراسمی هستیم که برای نخستین بار در ایران رقم می‌خورد و بنده از سمت بنیاد سینمایی فارابی دعوت شدم تا این رویداد را پیش ببرم.

وی افزود: شاید در ابتدا از حقایقی که در میان کتب نبود دور بودیم. خیلی‌ها پرسیدند و گفتند ما دوست داریم آثار را در دوران کرونا تماشا کنیم، اما مگر آثار زمان دفاع مقدس برای ما تکراری شده است؟

شاهین‌فر ادامه داد: رویداد سینماسلامت به همت بنیاد سینمایی فارابی و دانشگاه علوم پزشکی تهران رقم خورد و ما آغاز این رویداد را از پنجم آذر ماه اعلام کردیم، اما کار‌ها از قبل آن انجام شده بود.

دبیر اجرایی رویداد سینما‌سلامت گفت: ابتدا گمانم بر این بود در فضایی که درحال حاضر زندگی می‌کنیم نشود این رویداد را اجرایی کرد، اما خداراشکر توانستیم و اکنون آثار بسیار خوبی از سینما دوستان و حوزه سلامت داریم.

وی ادامه داد: البته بسیاری از آثار بودند که دوست داشتیم حضور داشته باشند، اما به هر حال به ۱۵ اثر بسنده کردیم و از این تعداد پنج برگزیده داریم.

در ادامه این مراسم، از پنج گروه انتخابی یک نفر به عنوان نماینده به روی صحنه آمدند و فیلم‌نامه خود را در مدت زمان ۵ دقیقه در حضور جمع حاضر در سالن ارائه دادند.

گروه اول به نمایندگی بهنام سلطانی با اسم کاراحیاء، گروه دوم به نمایندگی امیرحسین فراتی به اسم ناجا، گروه سوم به نمایندگی گلزار رضوی کاری از کودک و نوجوان و با یاد زنده‌یاد کیا رستمی، گروه چهارم به نمایندگی علی سلطانی به اسم نیلوفر و گروه پنجم به نمایندگی زکیه فقیهی با خواندن فیلمنامه مدنظر با موضوع کرونا روی صحنه اجرا شدند.

 پدرام پاک آیین دستیار رسانه‌ای وزارت بهداشت ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و صحبت در خصوص شخصیت این بانو گفت: شخصیت فاطمه الزهرا شخصی است که ما نمی‌توانیم او را توصیف کنیم زیرا پیغمبر ایشان را سیدالنساء می‌نامیدند.

وی افزود: خوشحال هستم که در آستانه چنین روزی شاهد رویداد مهمی هستیم؛ زمانی کرونا ضربه سهمگینی به بشر وارد کرد که درک کند چقدر نیازمند است. 

وی با اشاره به قلم نویسندگان گفت: قلم شما روایتگر چنین حادثه سهمگین بشری است‌.

پاک آیین ادامه داد: گرچه ما شاهد کسرت محصولات فرهنگی هنری هستیم اما چشم انتظار نوشته‌هایی از دل متونی هستیم تا آن اثر ماندگار طلوع کند.

پاک آیین گفت: من تصور می‌کنم اینجا باید منتقدین هم پای کار بیایند و این آثار را با محک و معیار هنری خود بسنجند. 

وی افزود: تمام ظرفیت کادر درمان و پزشکی ما در خدمت هنرمندان است تا تصاویر، محتوا و دیتا و ثبت وقایع را صورت دهند و با هنرمندان جوان و با استعداد برای خلق آثار ارزشمند و هنری تلاش کنیم و مستندهایی در خصوص پیشرفتمان در حوزه کرونا بسازیم.

قناعتی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با حضور در مراسم اختتامیه نخستین رویداد سینما سلامت گفت: ما به طور کامل آماده همکاری با هنرمندان هستیم و ما خاطرات بسیاری در این حوزه و اتفاقات داریم.

وی در خصوص جلوه مقاومت مردم در برابر بسیاری از مسائل گفت که باید جلوه خوبی به‌ آن‌ها بدهیم‌.

در ادامه این مراسم هیات داوران سینما سلامت بخش کرونا اسامی برگزیدگان اولین رویداد سینما سلامت را بدون اولویت بندی اعلام کردند که اسامی آن‌ها به شرح زیر است: 

نماینده گروه پنجم زکیه فقیهی، نماینده گروه سوم گلزار رضوی و نماینده گروه دوم امیرحسین فراتی و یگانه محمدی لوح تقدیر این بخش از رویداد سینما سلامت را دریافت کردند و یکی از این آثار برگزیده به انتخاب بنیاد فارابی برگزیده و در جهت ساخت حمایت می‌شود.

 محمدمهدی جوادی رئیس بنیاد سینمایی فارابی با حضور در نخستین رویداد سینما سلامت با محور کرونا گفت: برای ما موضوع سلامت مهم است و روزی که من به بنیاد سینمای فارابی آمدم یکی از موضاعات روی کار من محور کرونا و سینمای سلامت بود.

وی ادامه داد: رویداد سینمای سلامت و شیوه کار آمدی آن به عنوان یک رویداد ایده پرداز میتواند ضعف ما را در مضامین فیلمسازی بر طرف کند.

جوادی گفت: در ابتدا ذوق زده شدم که امسال خروجی یکی از کارهای سینمایی بنیاد سینمایی فارابی در فجر اختصاص به موضوع سلامت و درمان دارد.

وی افزود: امیدوار هستم دوستان کار را ببیند و بپسندند‌ تا سال دیگر دومین اثر خود را در حوزه سلامت داشته باشیم.

جوادی در خصوص ایده رویداد سینما سلامت گفت: در ابتدا دکتر قناعتی از ایده‌ای به نام دانشگاه پزشکی اجتماعی گفتند و زمانی که راجب این موضوع صحبت می‌کردیم دیدم که این موضع چقدر می.تواند به سلامت کشور کمک کند.

صحنه های مجاهد و ایثار کادر درمان و زحمتان آن‌ها هیچ وقت از ذهن مردم محو نخواهد شد و ما رسالت میداریم ک این صحنه‌ها را نگه داریم. از این رو ما در سینما رسالت خود را باید بیش از گذشته ایفا کنیم و کارهای بسیاری داریم.

وی در پایان صحبت‌های خود به جمعی از هنرمندان و کادردرمان که در اثر بیماری گرونا جان خود را از دست دادند گفت: دوست دارم از کسانی که جان خود را با این بیماری از دست دادند یاد کنم.

از این رو از کسانی چون طاهر پور، علی سلیمانی، انصاریان، جلیلوند یاد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.