سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عدم بهره‌وری لازم در تولیدات کشاورزی/اجرای طرح روستای "نو فن"

مدیرکل توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید، با اشاره به عدم بهره‌وری لازم در تولیدات کشاورزی گفت : اجرای طرح روستای "نو فن" این صندوق که از ورود دانش و فناوری به اقتصاد روستا و تولیدات کشاورزی حمایت ویژه تسهیلاتی می‌کند، موجب افزایش بهره وری محصولات و امنیت غذایی کشور می‌شود.

محمدصادق حسنی مدیرکل توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اهمیت اشتغال و تولید محصولات روستایی در تامین امنیت غذایی کشور، گفت : ۴۵ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید از سال ۹۷ تا شهریور سالجاری به حوزه کشاورزی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به عدم بهره وری لازم در بخش‌های مختلف اقتصاد از جمله کشاورزی؛ گفت: از این ۴۵ درصد تسهیلات صندوق به بخش کشاورزی فقط ۷۰ درصد آن به پرورش دام سبک و سنگین اختصاص یافته و این در حالی است که ما شاهد درآمدزایی و اشتغال دامداری به روش سنتی نیستیم.

حسنی افزایش بهره وری و ارزش افزوده در تولید محصولات کشاورزی را از مهم‌ترین اهداف راهبردی صندوق کارآفرینی امید در حمایت و پشتیانی شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و افزود: در طرح روستای " نوفن" به دنبال انتقال این فناوری و دانش به بخش کشاورزی روستایی هستیم تا به این هدف ارتقا بهره وری در تولیدات روستایی برسیم.

وی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح روستای "نوفن" در برخی از استان‌های کشور مانند هرمزگان، سیستان بلوچستان، گیلان و کرمان، گفت: اجرای این طرح در کرمانشاه به عنوان هفتمین استان کشور در دستور کار صندوق کارآفرینی امید که در آینده به صندوق پیشرفت و عدالت تغییر نام می‌دهد، است.

حسنی از تمام مراکز تحقیقات دستگاه‌های اجرایی، مراکز رشد، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و شرکت‌های دانش بنیان استان کرمانشاه خواست با ارایه طرح و ایده‌های خلاق و نوآورانه در راستای افزایش بهره وری و همچنین ارزش افزوده محصولات، صنایع و تولیدات روستایی استان از حمایت‌های صندوق کارآفرینی امید در این طرح استفاده کنند.

این مقام مسئول؛ صندوق کارآفرینی امید را حلقه واسطه کسب و کار‌های خُرد روستایی و شرکت‌های دانش بنیان دانست و گفت: یکی از اهداف تشکیل این صندوق حمایت از کسب و کار‌های خُرد در کشور بوده بویژه در سطح روستا‌ها که معمولا طرح‌های اشتغالزا خرده است برهمین اساس این کسب و کار‌ها را به شرکت‌های دانش بنیان وصل می‌کنیم، تا از روش‌های سنتی کشاورزی که امروز جوابگو نیاز خود جامعه روستایی از نظر درآمد و اشتغال نیست، دست بردارند و به روش‌های نوین همراه با تکنونولوزی روی بیاورند و برچالش عدم بهره وری در تولیدات کشاورزی فایق بیاییم.

حسنی اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی و افراد بیکار روستایی را از دیگر مزایای مهم اجرای طرح روستای نوفن در صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد و بیان داشت: از دیگر مزایای این طرح افزایش بهره وری در دیم زار‌های کشور است که با ورود تکنولوزی و علم به کشت و کار‌های مزارع دیم شاهد ارتقا بهره وری چند برابری آن‌ها خواهیم بود.

وی بر توسعه و ارتقا صنایع دیگر روستا در این طرح تاکید کرد و آن را مانند محصولات کشاورزی با اهمیت دانست و گفت: به طور کلی حمایت از توسعه روستا، اشتغال، افزایش تولیدات روستایی در راستای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر و حفظ امنیت غذایی از مهم‌ترین اهداف این طرح است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.