حجتالاسلام سید محمد حسینی گفت: این پویش در راستای تفاهمنامه بین سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و حوزههای علمیه، طلاب، مبلغان و روحانیون کشور با هدف توسعه و ترویج منابع طبیعی و حفظ پوشش جنگلی شکل گرفته است و با انعقاد چنین تفاهمنامهای در استان بین ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری و حوزههای علمیه و اوقاف و امور خیریه این پویش وارد مرحله اجرا شده است.
وی ادامه داد: این پویش با کشت بذر بادام کوهی در اراضی ملی استان آغاز شده است و با فراهم کردن مقدمات این اقدام، اراضی ملی مناسب برای اجرای این طرح در حال شناسایی است.
بیشتر بخوانید
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در همین راستا زمینهای ملی در مجاورت بقاع متبرکه و امامزادگان و زمینهای ملی دیگری که قابلیت کشت بذر بادام کوهی را دارند و معارض نداشته باشد، به این منظور اختصاص داده میشود و محدودیتی وجود ندارد.
حسینی حفظ خاک و پوشش گیاهی و توسعه جنگل را از مهمترین اهداف اجرای این پویش عنوان کرد و گفت: علاوهبر این با کشت درخت بادام کوهی در زمینهای مجاوز بقاع متبرکه میتوان از این ظرفیت در راستای توسعه گردشگری و فضای سبز برای مسافران و گردشگران بهره گرفت
وی خاطرنشان کرد: درخت بادام کوهی با شرایط خشکسالی بسیار سازگار است و در سالهای ابتدایی ثمردهی، مغز بادامها تلخ است، اما پس از ۲ سال میتوان این درختان را پیوند زد و از جنبه اقتصادی آن نیز بهره گرفت.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بهترین فصل برای کشت بذر بادام کوهی زمستان است، افزود: کشت بذر بادام از هفته آینده در استان آغاز میشود.