سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش سلامت مرغ با کاهش مصرف آنتی بیوتیک

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در مرغ‌های درشت به دلیل طولانی شدن دوره رشد، مصرف آنتی بیوتیک افزایش می‌یابد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: طول دوره رشد پرورش مرغ طولانی‌تر شده و میزان مصرف آنتی بیوتیک نیز افزایش یابد که در نتیجه این امر موجب مقاومت بدن به آنتتی بیوتیک می‌شود.

عبدالامیر نیرومند می گوید: مرغ سایز (گوشت مرغ با دامنه وزنی حدود و یک و دو دهم و یک و هشت دهم کیلوگرم) دارای مزیت‌های فراوانی می‌باشد که از آن جمله می‌توان به کاهش چربی درونی لاشه و کمتر بودن قسمت‌های دورریز مرغ، طعم لذیذتر و خوش پخت‌تر بودن، مصرف کمتر آنتی بیوتیک به دلیل کوتاه بودن زمان پرورش و در نتیجه سلامت بیشتر مرغ، کاهش هزینه برای خرید هر قطعه مرغ و در نتیجه صرفه اقتصادی بیشتر برای خانواده‌ها اشاره کرد.

به گفته او با خرید مرغ با وزن یک و دو هم تا یک و هشت دهم کیلوگرم ضمن بالا بودن کیفیت مرغ خریداری شده کمک شایانی به اقتصاد خانواده خواهد شد.

برچسب ها: سلامت مرغ ، دامپزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.