مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام درآمد ۲۵۰ میلیارد تومانی گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۱ گفت: افغانستان، عراق و بحرین بیشترین حجم گردشگران سلامت را با ۳۵ هزار نفر به خود اختصاص داده است.
دکتر داوود خوش شکن افزود: همچنین با افزایش ارتباطات با کشورهای ترکمنستان و تاجیکستان و اثربخشی روابط بر حوزه گردشگری سلامت، امسال شاهد رشد چند برابری مراجعین از این دو کشور در مراکز درمانی دانشگاه بوده ایم.
وی، صدور مجوز برای پنج بیمارستان دکتر شیخ، عباس ناظران، جوادالائمه (ع) طبرسی، ۲۲ بهمن و حضرت زهرا (س) شهرستان فریمان توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، انعقاد قرارداد با عتبه مقدس علوی و عتبه مقدس مسجد کوفه و نماینده مقام معظم رهبری در عراق برای اعزام مستقیم زائر سلامت به مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه و برگزاری مستمر جلسات هفتگی گردشگری سلامت در قرارگاه اقتصاد فرهنگ و زیارت در استانداری خراسان رضوی، را از مهمترین اقدامات امسال این حوزه برشمرد.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برقراری پرواز مستقیم مسقط مشهد و بالعکس، گفت: برقراری این پرواز با هدف تسهیل ورود گردشگران سلامت از کشور عمان، نیز به افزایش ورود گردشگر سلامت از این کشور موثر بوده است.
دکتر خوش شکن با اشاره به اعزام تیمهای مدیریتی و کارشناسی به تاجیکستان و عراق، خاطرنشان کرد: اعزام این تیمها به کشورهای افغانستان و ترکمنستان به منظور بررسی میدانی سیمای سلامت و نیازهای درمانی این کشورها، آسیب شناسی فرایندهای ارجاع و اعزام زائران خارجی به مشهد و ارائه راهکارهای علمی و کارشناسی برای تقویت روابط با همسایگان و توسعه گردشگری سلامت، در دستورکار قرار دارد.
وی افزود: تهیه فرآیندهای ارایه خدمت به گردشگران سلامت از مبداءتا مبداء و از فرودگاه تا فرودگاه و معرفی این فرایند در سایت گردشگری سلامت نیز درحال اقدام است.