سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا:

کشت خشخاش و شاهدانه در افغانستان افزایش یافته است

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا گفت: در ۹ ماهه سال‌جاری، ۱۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به بنیان مالی قاچاقچیان ضربه وارد شده است.

سردار مجید کریمی رییس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا در نشست تخصصی مسئولان مبارزه با موادمخدر با عنوان «نقش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه هوشمند و دانش‌بنیان با موادمخدر در عرصه‌های ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی» با حضور دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌های سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس گفت: در مدت ۹ ماه سال جاری ۸۶ هزار خرده فروش موادمخدر شناسایی و دستگیر شدند.

کریمی ادامه داد: از ابتدای سال‌جاری، بیش از ۲۰ تن شیشه توسط پلیس ایران کشف شده که نشان از تولید انبوه این ماده روان‌گردان در افغانستان است.

وی گفت: ۵۴۷ تن موادمخدر توسط دستگاه‌های مقابله‌ای کشور در ۹ ماهه جاری کشف شده که ۵۱۰ تن توسط ماموران فراجا بوده است و بیش از ۲۰ تن از این مواد، شیشه افغانستان بوده که نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای مقابله در این باره هستیم.

وی اظهار داشت: تلاش داریم تا پایان سال با انجام عملیات ها و اقدامات مقابله‌ای، امنیت و آرامش را برای هم‌وطنانمان فراهم کنیم.

سردار کریمی ادامه داد: براساس گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۱، در افغانستان علاوه بر افزایش کشت خشخاش، شاهد افزایش کشت شاهدانه نیز هستیم.

وی اظهار داشت: مشکلات کشور در مبارزه با موادمخدر متاثر از محیط پیرامونی به ویژه افغانستان است، بعد از ممنوعیت کشت خشخاش همه انتظار داشتند با کاهش کشت موادمخدر مواجه باشیم اما بعد از یک سال و براساس منابع آشکار و پنهان مطلع شدیم که تولید موادمخدر در آن کشور همچنان در حال انجام است.

وی افزود: براساس گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۱، بیش از ۲۳۳ هزار هکتار زیر کشت خشخاش رفته است که از آن، تولید ۶۵۰۰ تن تریاک برآورده شده و ۳۵۰ تا ۵۰۰ تن هروئین نیز قرار است تولید و به نقاط مختلف دنیا منتقل شود.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا ادامه داد: همچنین علاوه بر کشت خشخاش در افغانستان کشت گیاه شاهدانه نیز در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود که سال آتی با میزان زیادی از تولید حشیش و گیاه گل در افغانستان و بخشی در پاکستان مواجه هستیم که این وظیفه ما را برای برنامه‌ریزی و مواجه چشمگیر با این ۲ ماده مخدر سنگین‌تر می‌کند.

برچسب ها: مواد مخدر ، قاچاق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.