حجت الاسلام حسینی مقدم در همایش غذای در شیراز گفت: در کشتارگاههای کشور قریب ۸۰۰ نفر کارشناس مذهبی کار نظارت شرعی بر دام و طیور ذبح شده را انجام میدهند.
او گفت: عرضه گوشت سالم و شرعی در کشتارگاههای سراسر کشور فراهم است و کشتارگاههایی که مجوز و نشان حلال را دارند امکان صادرات گوشت و محصولات خود را به کشورهای مسلمان طبق ضوابط سازمان دامپزشکی دارند.
رضاییان زاده معاون سلامت سازمان دامپزشکی کشور نیز گفت: روش ذبح حلال که در کشتارگاههای کشور صورت میگیرد مطابق استانداردهای جهانی ذبح دام است که در این روش بیشترین خون از بدن دام خارج میشود و باعث افزایش کیفیت گوشت استحصالی میشود.
در این همایش که با حضور مسئولان استانی و کشوری در سالن کوثر مجموعه علوم و تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس برگزار شد یک دوره آموزشی برای بیش از ۱۲۰ نفر از ذابحین و ناظرین شرعی از استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد نیز برگزار شد.