سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام جمعه تبریز مطرح کرد؛

ضرورت توجه به فضیلت های اخلاقی در صدا و سیما

حجت‌الاسلام والمسلمین  آل هاشم با تاکید بر عملکرد صدا و سیما در ایجاد تکلیف و تعیین فضیلت‌های اخلاقی و دقت به این موضوع گفت: این موضوع باید یکی از اهداف صدا و‌سیما در همه برنامه‌ها باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین  آل‌هاشم صبح امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان‌شرقی که در سالن سازمان برنامه و بودجه استان برگزار شد با گرامیداشت دهه بصیرت اظهار کرد:رسانه‌ها می‌توانند در نهضت تولید علم و فکر در زمینه‌های مختلف نقش ایفا کند و خط تولید فکر و نظریه را دنبال کند.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: رئیس صدا و سیما نگرش خوبی دارند و روز به روز شاهد تحولات زیادی هستیم.

وی افزود:یکی از مهمترین وظایفی که نباید از آن غفلت شود، حذف کامل هنجار‌های مثل خشونت یا تغییر ساعت چنین برنامه‌هایی برای عدم تماشای کودکان است.

وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما باید با طرد ارزش‌های پوسیده و طرح ارزش‌های متعالی اسلامی برای رهانیدن انسان از بند شیطانی همت گمارند، گفت: به گفته امام رحمت الله باید این مجموعه به دانشگاه بزرگ تبدیل شود.

امام جمعه تبریز گفت: باید از هنر و هنرمند استفاده شود، زیرا‌ ای بسا که یک پیام با صدای هنر بیان می‌شود.

وی ادامه داد: هر قشری که پای رادیو می‌نشینند باید از طریق برنامه‌های سیمایی و رادیویی تکلیف خود را بداند.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: از تلاش و مجاهدت آقای صفری در مدت مسئولیتشان تشکر می‌کنم؛ از معاونان و کارکنان پشت صحنه او هم تشکر می‌کنم که هیچگاه دیده نمی‌شوند.

وی یادآور شد: اکثر مراجعان از کارکنان صدا و سیما از آن دست کارکنانی هستند که بیش از ۱۵ سال است که تغییر وضعیت نداشته و همچنان روز مزد هستند.

امام جمعه تبریز گفت: یکی از خواسته‌های اصلی کارکنان خدوم صدا و سیما تغییر وضعیت آنهاست و امید است یک راه قانونی پیدا شود.

وی با تبریک انتصاب آقای رضایی به سمت مدیرکل صدا و سیما برای او آرزوی توفیق و موفقیت کرد.

آقای عابدینی امروز در مراسم معرفی مدیرکل جدید صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی با بیان اینکه معتقدیم ایران فقط تهران نیست گفت: در رویکرد جدید رسانه ملی تلاش می شود در چهارچوب عدالت گستری به ظرفیتهای تمام مناطق کشور توجه شود.

وی اضافه کرد: هویت محوری هم به عنوان موضوع دیگر مورد توجه در سیاستهای جدید سازمان، بخش لاینفک فرهنگ و تمدن ایرانی ماست که رنگین کمانی از قومیتها، زبانها، لهجه ها و فرهنگ و آیینهاست.

وی همچنین گفت: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته، حداقل روزانه 10 ساعت از برنامه های استانی در 5 شبکه ملی پخش خواهد شد که افزایش قدرت و امنیت ملی را فراهم خواهد کرد.

معاون امور استانهای سازمان صدا و سیما با اشاره به اینکه رسانه ملی در استانها، سیاستهای خود را در چهارچوب زیست بوم مناطق مختلف پیش خواهد برد تاکید کرد: قاب رسانه ملی باید محلی برای نشان دادن نخبگان استانی در همه حوزه ها باشد.

آقای عابدینی خاطرنشان کرد: بر اساس سند تحول رسانه ملی ، این سازمان علاوه بر دانشگاه بودن برای ارتقای بینش افکار عمومی باید آوردگاهی برای مقابله با تحریف، تحریم و فتنه های دشمنان نظام، قرارگاهی برای پراکندن امید در جامعه و آسایشگاهی برای نشان دادن زیباییها و هنرمندی ها باشد.

وی با بیان اینکه جنگ ابزار در حال تبدیل شدن به جنگ افکار است مهمترین وسیله در جنگ افکار را رسانه دانست و بر ضرورت تقویت رسانه در همه ابعاد تاکید کرد.

آقای محمدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی نیز با اشاره به نقش سازمان صدا و سیما در جهاد تبیین و مقابله با جنگ شناختی دشمن، خواستار افزایش ضریب نفوذ رسانه ملی در شمال غرب این استان از طریق توسعه تجهیزات فنی و تولید و پخش برنامه های باکیفیت شد.

در این مراسم آقای اکبر رضایی تبریزی به عنوان مدیرکل جدید صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی معرفی و از خدمات آقای مرتضی صفری قدردانی شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.