جوجه با سس زرشک یکی از روشهای طعم دار کردن جوجه میباشد که بسیار خوشمزه و راحت است و اگر به طعم و مزه غذاهای ترش علاقه دارید میتوانید جوجه با سس زرشک را تهیه کنید.
برای پخت جوجه با سس زرشک میتوانید آن را داخل سیخ چوبی بزنید و یا داخل مواد مرینت بزنید و کف سینی فر یا سولاردم یا هواپز خود قرار دهید و اگر میخواهید در پیک نیک این جوجه را تهیه کنید میتوانید منقل آماده کرده و جوجه را کباب کنید که در هر سه روش خوشمزه و آسان است و شما میتوانید این جوجه خوشمزه را به همراه یک کته زعفرانی برای مهمانیها سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه جوجه با سس زرشک
سینه مرغ ۲ عدد
زرشک ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب ۱ ق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه جوجه با سس زرشک لذیذ و خوشمزه و ترش
مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و بشورید و بعد به صورت مکعبی ریز خرد کنید و یا میتوانید به دلخواه یک مرغ کامل را به صورت جوجه کبابی خرد کنید و اگر جوجه را به صورت استخوان دار دوست دارید میتوانید استخوان سینه را نگیرید و برش بزنید.
مرحله دوم: تهیه سس زرشک
زرشک خیس خورده را به همراه پیاز پوست گرفته و رب و روغن مایع داخل غذاساز یا میکسر یا به همراه گوشتکوب برقی بزنید تا خوب له و پوره شود و اگر هیچکدام را نداشتید باید زرشک را خوب له کنید و با پیاز رنده شده و رب مخلوط کنید. سینه مرغ خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خورد هم برود.
مرحله سوم: تهیه جوجه با سس زرشک در فر و تابه
در ادامه سیخهای چوبی برای برای نیم ساعت داخل آب گرم قرار دهید تا حین سرخ کردن نسوزد. سپس سینه مرغ طعم دار شده را به سیخهای چوبی بزنید و داخل یک تابه معمولی یا گریل کمی کره ریخته و جوجهها را سرخ کنید و اگر میخواهید آن را داخل فر تهیه کنید سینههای طعم دار شده را روی سینی فر چیده و کمی کره روی آنها قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه جوجه با سس زرشک خوشمزه و لذیذ با طعم متفاوت
اگر در فر این جوجه با سس زرشک را میپزید دقت کنید زیاد زمان ندهید که جوجه خشک شود.
میتوانید از سیخ فلزی نیز استفاده کنید و اگر از روش تابه برای سرخ کردن استفاده میکنید بهتر است برشهای مرغ را کمی ریز بزنید تا خوب مغز پخت شود.
میتوانید مرغ را از شب قبل مزه دار کنید و بپزید.
منبع : برترینها