سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رفع ۵۰ درصد کمبودهای دارویی در کشور

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبودهای دارویی تا پایان آذر ۵۰ درصد در کشور رفع شده و واردات سرم و آنتی‌بیوتیک تا پایان سال ادامه دارد.

سید حیدر محمدی ، رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به کمبود‌های دارویی که از ابتدای سال در کشور به وجود آمد، سازمان غذا و دارو برای ۱۷ مورد مجوز واردات صادر کرد و به فوریت ظرفیت تولید شرکت‌های دارویی افزایش یافت و علاوه بر واردات، سعی داریم کمبود‌های دارویی را تا پایان سال تا درصد زیادی برطرف کنیم.

وی اظهار کرد: از تابستان امسال تاکنون چهار میلیون عدد سرم وارد کردیم و ۶ میلیون عدد آنتی بیوتیک نیز از طریق واردات نیاز بازار برطرف شده و تا وقتی که به ذخیره پایدار برسیم، واردات همچنان ادامه دارد.

محمدی با بیان اینکه نیاز کشور به سرم ۲۰ میلیون عدد است، ادامه داد: ۱۴ میلیون عدد سرم تامین شده و ۶ میلیون عدد دیگر از طریق واردات در حال انجام است.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه قطره‌های بینی به وفور در بازار دارویی موجود است، تصریح کرد: اکنون برای تهیه قطره‌های چشمی با کمبود مواجه هستیم و فقط ۲ شرکت تولیدکننده این قطره هستند که سعی داریم از روش‌های مختلف نیاز داخلی را به زودی تامین کنیم.

وی یادآور شد: در شورای امنیت ملی مصوب شد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است از طریق واردات نیاز مردم به دارو را تامین کند تا زمانی که موجودی دارو پایدار شود.

محمدی تاکید کرد: حوزه مصرف منطقی و پایش مصرف کالای سلامت محور و حوزه‌های مرتبط با آن تضعیف شده و باید تقویت شود. همواره معتقد بودم این حوزه در جایگاه واقعی خود قرار ندارد و باید بسیاری از داده‌های علمی و مطالعاتی بخش‌های فارماکواپیدمیولوژی (همه‌گیر شناسی دارویی)، تداخلات و تشابهات در این حوزه انجام می‌شد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به حوزه مصرف منطقی و پایش مصرف کالای سلامت محور که کاملا علمی و فنی است، اظهار کرد: سیاست سازمان غذا و دارو توسعه و تقویت این حوزه بود، ولی با وجود این تصمیمات مغفول ماند و از چرخه سیاستگذاری سازمان فاصله گرفت و در اتفاقات اخیر و در زمان کمبود و تامین دارو جای خالی آن مشخص بود.

محمدی درباره دارو‌های مرتبط با کرونا، افزود: ظرفیت تولید دارو‌های مرتبط با کرونا بالا است و با توجه به ذخایری که در این باره داریم، صادرات به کشور‌های همسایه نیز انجام شده و در صورت همه‌گیری مجدد موج جدید کرونا که این روز‌ها وزارت بهداشت هشدار می‌دهد، مشکلی برای تامین دارو‌های کرونا نداریم.

برچسب ها: آنتی بیوتیک ، دارو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۳۱ ۰۸ دی ۱۴۰۱
کجاست هرچی می گردی سرم گیرنمیاد
ناشناس
۰۴:۴۹ ۰۸ دی ۱۴۰۱
لطفاً از خروج آنتی بیوتیک و داروهای دیگر از کشور توسط مسافران ممانعت بعمل آورید ؟
ناشناس
۲۳:۴۶ ۰۷ دی ۱۴۰۱
دوقلم دارو آمپول کورتون و قرص ناپروکسن برای رفع گرفتگی و درد عضله قلب و کتف و قفسه سینه ۱۰۰هزارتومن چه خبره ؟ اونم‌ توی یک شهر کوچیک به اسم شهرستان هرسین استان کرمانشاه
ناشناس
۱۵:۲۷ ۰۷ دی ۱۴۰۱
داروسازی ها را در کشور توسعه و گسترش دهیم و به تولید بیشتر و بیشتر و بیشتر فکر کنیم
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۷ دی ۱۴۰۱
کارخانجات داروسازی را افزایش دهید
ناشناس
۱۴:۳۰ ۰۷ دی ۱۴۰۱
آیا برای فروش واکسن های کرونای ایرانی تبلیغ کرده ایم. آیا فروش داشته ایم؟