سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در راه بودن بیش از ۲۱ هزار تن گوشت مرغ

پیش بینی می‌شود حدود ۲۱ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

مسعود احمدی حاجی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۳۹۴ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان و جوجه ریزی ۱۷۸ هزار و ۴۰۰ قطعه‌ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در آذرماه امسال خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، حدود ۲۱ هزار تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او افزود: در این مدت ۴۳ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۴۰۴ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۷ میلیون و ۸۷۲ هزار و ۸۹۹ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

احمدی گفت: یک میلیون و ۸۹۰ هزار و ۵۰ قطعه از جوجه ریزی‌های انجام شده در آذرماه امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۸۳۲ هزار و ۱۵۷ قطعه از نژاد آرین، ۵ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۱۴۵ قطعه از نژاد راس و یک میلیون و ۱۴۵ هزار و ۷۴۰ قطعه از نژاد کاب بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.