سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افشای بخش جدیدی از پرونده‌های توئیتر

بخش جدید پرونده‌های توئیتر که توسط یک روزنامه نگار منتشر شده، حاوی اطلاعاتی است که نشان می‌دهد دولت آمریکا در سانسور محتوای منتشر شده درباره کرونا در شبکه های اجتماعی دست داشته است.

دیوید تسوایگ، روزنامه‌نگار بخش جدیدی از پرونده‌های توئیتر را منتشر کرده است. او در این بخش دولت ایالات متحده در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ و جو بایدن را متهم به فشار علیه شبکه‌های اجتماعی برای سانسور محتوای منتشر شده درباره کرونا کرده است.

تسوایگ می‌گوید این دو رئیس جمهور توئیتر را برای انتشار اطلاعات خاص درباره ویروس کرونا و سرکوب محتوا‌های دیگر تحت فشار قرار داده اند.

این اسناد نشان می‌دهد که چگونه دولت آمریکا به توئیتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی دستور داد تا نظرات مختلف درباره کرونا را سانسور کنند. به گفته او، دستورات دولت برای سانسور اطلاعات در طی جلساتی صادر شد که نمایندگانی از گوگل، فیس بوک و مایکروسافت نیز در آن حضور داشتند.

اسناد نشان می‌دهد که نمایندگان دولت در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ و جو بایدن به طور منظم با کارمندان سطح بالای توئیتر برای سانسور حساب‌های شخصی و ایجاد بحث‌های عمومی پیرامون سیاست‌های بهداشت عمومی در ارتباط بودند. آن‌ها به دنبال بی‌اعتبار کردن کارشناسان بهداشتی که با مقامات دولتی مخالف بودند نیز بودند.

او می‌گوید: ایمیل‌های داخلی که در تویئتر مشاهده کردم، نشان داد که دولت ترامپ و بایدن مستقیما مدیران این شبکه اجتماعی را تحت فشار قرار داده‌اند تا محتوای پلتفرم را مطابق میل آن‌ها تعدیل کنند.

در دوران ترامپ، به نظر می‌رسید که دولت قصد داشت تا هراس ناشی از فعالیت‌های احتمالی در فروشگاه‌های مواد غذایی را به حداقل برساند و از شرکت‌های فناوری برای مبارزه با اطلاعات نادرست کمک خواست.

زمانی که بایدن به ریاست جمهوری رسید، تمرکز عملیات اطلاعاتی به سمت حساب‌هایی معطوف شد که ادعا‌های دولت درباره واکسیناسیون‌های در حال ظهور را زیر سوال می‌برد. علاوه بر این دستور کار دولت برای مردم آمریکا این بود که از کرونا بسیار بترسید و دقیقا همان کاری را که ما می‌گوییم انجام دهید تا در امان بمانید.

به گفته این روزنامه نگار، دولت بایدن در بحث واکسن نگران حساب‌هایی که درباره واکسن‌ها اطلاعاتی را منتشر می‌کردند بود، از جمله حساب‌های بزرگی مانند حساب‌های الکس برنسون. الکس برنسون، روزنامه نگاری است که نسبت به قرنطینه‌ها و واکسن‌های mRNA شک داشت. او صد‌ها هزار دنبال کننده داشت و همین موضوع دولت را نگران کرده بود.

تسوایگ در بخش دیگری نوشته: در ژوئیه ۲۰۲۱ جراح Vivek Murthy یک توصیه ۲۲ صفحه‌ای در مورد آنچه که سازمان بهداشت جهانی از آن به عنوان infodemic یاد می‌کند، منتشر کرد، دولت از شبکه‌های اجتماعی خواست تا برای جلوگیری از شکل گیری نادرست اطلاعات اقدامات بیشتری انجام دهند.

در ارتباطی که در دسامبر ۲۰۲۲ توسط تسوایگ مشاهده شد، لورن کالبرتسون، رئیس سیاست عمومی توئیتر به کارمندان دیگر این شرکت گفت کاخ سفید از این که این شرکت برای ایجاد تغییر در حساب‌های خاص کاری انجام نمی‌دهد، عصبانی است. خلاصه جلسات کولبرتسون که در دسامبر ۲۰۲۲ برای همکاران ارسال شد، شواهد جدیدی از کمپین فشار کاخ سفید را افشا و اینکه چگونه دولت تلاش می‌کرد مستقیما بر محتوای مجاز در توئیتر تأثیر بگذارد را نشان می‌دهد.

در این زمان مدیران توئیتر به طور کامل تسلیم خواسته‌های تیم بایدن نشدند. اما این شبکه اجتماعی دیدگاه‌ها را سرکوب می‌کرد و این موضوع فقط به روزنامه نگاران خلاصه نمی‌شد. بسیاری از متخصصان پزشکی و بهداشت عمومی که دیدگاه‌هایی را بیان می‌کردند یا حتی به یافته‌هایی از مجلات معتبر دانشگاهی استناد می‌کردند که با مواضع رسمی در تضاد بود، نیز هدف سرکوب قرار گرفتند. در نتیجه، یافته‌ها و سؤالات قانونی در مورد سیاست‌های کووید ما و پیامد‌های آن ناپدید شدند.

تسوایگ در رشته توئیتش گفته که در نتیجه این فعالیت ها، یافته‌ها و سؤالات مشروعی که می‌توانست بحث‌های عمومی درباره کرونا را گسترش دهد از بین رفت.

طبق این اسناد، توئیتر از ترکیبی از الگوریتم‌های تعدیل محتوا و پیمانکاران فیلیپینی برای پاکسازی محتوای توهین‌آمیز از این شبکه اجتماعی استفاده کرده است.

منبع: فارس

برچسب ها: آمریکا ، ویروس کرونا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.