سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سپاه فتح به کمک سازمان جهاد کشاورزی می آید

بر اساس این تفاهم نامه با همکاری فارغ التحصیلان کشاورزی کلاس‌های ترویجی برای کشاورزان برگزار می‌شود.

تفاهم‌نامه‌ای به منظور ارائه آموزش‌های علمی به کشاورزان برای مدیریت هوشمند ارتقا بهره‌وری محصولات راهبردی بین سپاه فتح و سازمان جهاد کشاورزی منعقد شد.

نشست آغاز عملیات مشترک مدیریت هوشمند ارتقای بهره‌وری محصولات راهبردی با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر جهاد کشاورزی، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس و فرمانده بسیج مستضعفان به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

در این نشست مهم که سردار حمید خرم‌دل، فرمانده سپاه فتح، سید جواد هاشمی معاون سیاسی امنیتی استاندار، سید علی معتمدی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، سرهنگ غلامی، مسئول بسیج جامعه کشاورزی و دیگر مسئولان در محل سپاه فتح استان برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان جهاد کشاورزی و سپاه فتح با هدف آموزش کشاورزان منعقد شد.

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد دراین نشست گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی مهمترین ابزار در این طرح است تا با اجرای آن در کنار جهاد کشاورزی بتوانیم با آموزش‌های علمی و ترویجی تولید محصولات راهبردی را در این استان ارتقا دهیم.

سردار خرم‌دل طراحی نقشه راه برای اجرای این طرح را مهم دانست و افزود: ابتدا باید یک نقشه راه از وضعیت موجود بخش کشاورزی با این نگاه که کجا هستیم و به کجا می‌خواهیم برسیم، داشته باشیم تا موفقیت این طرح تضمین شود.

خرمدل با بیان اینکه برگزاری کلاس‌های ترویجی و آموزشی با همکاری سازمان بسیج جامعه کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می‌شود، اضافه کرد: با اجرای این طرح، آموزش‌های لازم به کشاورزان ساکن بیش از ۶۰۰ روستای بالای ۲۰خانوار با سطح بیش از ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت تحت پوشش از طریق ۲۲۰ نفر از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی به عنوان مربیان طرح جهش تولید محصولات راهبردی بسیج همگام با کشاورز ارائه می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: این سازمان همواره از همکاری نیرو‌های بسیج در ماموریت‌های این سازمان استقبال کرده و تجربه‌های موفقی در این زمینه وجود دارد و اکنون نیز در ارائه آموزش به کشاورزان از این ظرفیت بهره می‌گیرد.

سید علی معتمدی‌پور افزود: این همکاری‌های باید به‌گونه‌ای باشد که بر اساس آمار‌های موجود و نقاط utm مشخص شده از اراضی کشاورزی و دامداری‌ها، موازی‌کاری پیش نیاید و قدمی به جلو برداشته شود.

معتمدی‌پور با تاکید بر شفافیت در این طرح از جمله مشوق‌ها و پشتیبانی‌ها، اضافه کرد:‌این تفاهم‌نامه برای افزایش هوشمندانه تولیدات محصولات مهم کشاورزی و دامی به ویژه گوشت قرمز انجام و مقدمات کار در جهاد فراهم شد.

وی ادامه داد: از یکسال پیش، تمرکز مدیریتی این سازمان روی افزایش تولید در واحد سطح است و در این زمینه توفیقات خوبی حاصل شده و امیدواریم این تفاهم‌نامه نیز در تحقق این هدف مهم، موثر و راهگشا باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.