سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۲ برنامه ضروری برای هر گوشی اندرویدی

اگر شما هم صاحب یک گوشی اندرویدی هستید، لازم است برخی برنامه‌های ضروری را نصب کنید.

اگر صاحب یک تلفن هوشمند اندرویدی هستید، برای همگام‌سازی فایل‌هایتان، تماشای فیلم، ردیابی الگو‌های خواب، پیگیری مطالب و موارد دیگر به برخی برنامه‌های ضروری نیاز دارید.

در ادامه بهترین و مفیدترین برنامه‌هایی که گوگل پلی ارائه می‌دهد، آمده اند.

 

 

۱. برنامه دراپ باکس

دراپ باکس بهترین برنامه برای همگام سازی یکپارچه فایل‌ها با و از دستگاه‌های قابل حمل شما است. این در سراسر وب، ویندوز، macOS، iOS و البته اندروید کار می‌کند. می‌توانید از دراپ باکس برای پشتیبان‌گیری خودکار از عکس‌ها و ویدیو‌های خود در فضای ابری استفاده کنید. مجموعه مهمی از فایل‌های PDF را همراه خود نگه دارید، یا یادداشت برداری کنید که با لپ‌تاپ همگام‌سازی می‌شوند.

از جنبه منفی، طرح دراپ باکس رایگان تنها ۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی ارائه می‌دهد. با این حال اگر به فضای بیشتری نیاز دارید، برنامه‌های پریمیوم از ۱۰ دلار در ماه برای ۱ ترابایت فضای ذخیره‌سازی شروع می‌شوند.

۲. برنامه پلکس

پلکس پخش جریانی موسیقی، فیلم، نمایش تلویزیونی، عکس و موارد دیگر را از رایانه به دستگاه اندروید شما آسان می‌کند. ابتدا باید برنامه را روی رایانه ویندوز یا macOS خود راه اندازی کنید، سپس می‌توانید هر محتوای ذخیره شده در هارد دیسک را به تلفن خود ارسال کنید، مهم نیست در کجا هستید.

اگرچه می‌توانید فایل‌ها را به صورت رایگان در رایانه‌های دیگر پخش کنید، اما برای ارسال آن‌ها به تلفن اندروید خود در حالی که از محدودیت در اندازه فایل‌های خود اجتناب می‌کنید، به اشتراک Plex Pass ماهیانه ۵ دلاری نیاز دارید. همچنین باید تمام محتوای خود را روی دیسک رایانه بارگیری کنید؛ زیرا پلکس نمی‌تواند با ویدیو‌های محافظت شده خریداری شده از گوگل، اپل یا آمازون کار کند. در نهایت برای جلوگیری از زمان‌های بافر بسیار طولانی، به یک اتصال بسیار سریع تکیه خواهید کرد.

۳. برنامه پاکِت

شما هرگز زمان کافی برای پیگیری همه آن مقالات آنلاین را ندارید. به‌جای این که برگه‌ها را تکثیر کنید، پاکت به شما امکان می‌دهد مقالات را از هر مرورگری، چه در رایانه، رایانه لوحی یا تلفن خود ذخیره کنید، سپس این قطعات را در زمان استراحت خود در برنامه اندروید بخوانید. حتی می‌توانید موارد را همگام‌سازی کنید تا زمانی که آفلاین هستید در دسترس باشند؛ علاوه بر این، پاکت تمام تبلیغات و سایر حواس‌پرتی‌ها را از صفحات وب حذف می‌کند تا تجربه خواندنی تمیز را به شما ارائه دهد که برای چشم‌ها آسان است.

ویژگی‌های اضافی مانند جست و جوی پیشرفته و برچسب‌گذاری خودکار، به اشتراک ماهیانه ۵ دلاری نیاز دارد. همچنین دارای امتیاز اضافی حذف تبلیغات از برنامه پاکت است.

۴. اسنپ سید

برنامه‌های اندروید زیادی برای ویرایش عکس پیدا خواهید کرد، اما ما از طرفداران بزرگ اسنپ سید هستیم. این به شما امکان می‌دهد تقریبا به هر ابزار اصلاح تصویری که فکر می‌کنید، دسترسی داشته باشید و به شما کمک می‌کند تا همه چیز از تنظیم رنگ‌ها گرفته تا حذف اشیاء را انجام دهید. می‌توانید کار فشرده‌ای را انجام دهید و افکت‌ها را در سطح بسیار خوبی تغییر دهید یا فقط در چند ثانیه روی برخی از فیلتر‌ها ضربه بزنید. با وجود امکانات فراوان، اسنپ سید و ابزار‌های آن همچنان برای استفاده ساده هستند. پس از اتمام کار می‌توانید به راحتی نتایج را به اشتراک بگذارید و صادر کنید.

اسنپ سید که در اصل یک برنامه مستقل بود، اکنون توسط گوگل توسعه یافته است. مانند بسیاری از برنامه‌های غول فناوری، این برنامه نیز رایگان است.

۵. VLC Player

دستگاه‌های اندرویدی می‌توانند فیلم و موسیقی را مستقیما پخش کنند، اما همچنان ارزش افزودن برنامه‌های پیش‌فرض خود را با VLC Player دارد. به آن به عنوان یک برنامه همه کاره فکر کنید که می‌توانید برای هر کار پخش رسانه به آن اعتماد کنید.

VLC Player می‌تواند تقریبا هر فرمت فایل موجود را کنترل کند؛ علاوه بر پخش ساده، چندین ویژگی دیگر را نیز در خود جای داده است. می‌توانید جریان‌های وب را پخش کنید، زیرنویس‌ها را اعمال کنید، تنظیمات صدا را از طریق اکولایزر داخلی تغییر دهید، ویدیو‌ها را در پنجره‌های پاپ‌آپ روی برنامه‌های دیگر تماشا کنید و محتوا را از رایانه‌های خود پخش کنید. شبکه وای فای محلی و موارد دیگر را فعال کنید.

۶. SwiftKey

ممکن است از صفحه‌کلیدی که همراه با تلفن هوشمند اندرویدی شما ارائه می‌شود، راضی باشید؛ اما اگر می‌خواهید تایپ کردن را به سطح بعدی ببرید، به SwiftKey نیاز دارید. عبارات، عبارات عامیانه و نام مستعاری را که به آن‌ها تکیه می‌کنید، انتخاب می‌کند و از آن اطلاعات برای ارائه پیش بینی‌های خودکار و پیش بینی متن هوشمندتر استفاده می‌کند. اگر تند کشیدن را به ضربه زدن ترجیح می‌دهید، SwiftKey نیز از آن پشتیبانی می‌کند. این به شما کمک می‌کند سریع‌تر تایپ کنید.

علاوه بر تطبیق با سبک تایپ خود، SwiftKey همچنین به شما امکان دسترسی آسان به ایموجی‌ها و گیف‌ها را می‌دهد، از زبان‌های متعدد پشتیبانی می‌کند و تم‌های رنگی زیادی را برای زیباتر کردن ظاهر صفحه کلید فراهم می‌کند.

۷. پادکست گوگل

تلاش اخیر گوگل در برنامه‌های پادکست، تعادل خوبی بین عملکرد و سادگی ایجاد کرده است. علاوه بر پخش برنامه‌های مورد علاقه‌ شما، گوش دادن شما را در بین دستگاه‌ها همگام‌سازی می‌کند. دستگاه‌های پشتیبانی‌شده شامل بلندگو‌های گوگل هوم هستند. رابط کاربری تمیز و بدون شلوغی است؛ بنابراین جست و جو و کشف پادکست‌های جدید ساده است. پس از مشترک شدن در یک نمایش، قسمت‌های جدید دانلود می‌شوند و به‌طور خودکار به صف شما می‌پیوندند.

۸. CamScanner

چندین برنامه به شما امکان می‌دهند از دوربین گوشی خود برای دیجیتالی کردن اسناد کاغذی استفاده کنید، اما تعداد کمی از آن‌ها به اندازه CamScanner نرم و قدرتمند هستند. این می‌تواند تصاویر را در چند ثانیه برش داده و بهبود ببخشد و یک سند دیجیتالی را در اختیار شما بگذارد که تراز شده و خواندن آن آسان است. حتی اگر دوربین تلفن شما بهترین نباشد. می‌توانید اسناد را به هم بپیوندید، حاشیه‌نویسی‌های خود را در بالا اضافه کنید و سپس نتیجه را به‌صورت PDF یا JPG به اشتراک بگذارید.

علاوه بر این نسخه اولیه، می‌توانید برای یک حساب پریمیوم با ۵ دلار در ماه ثبت نام کنید. با این نسخه، CamScanner تصاویر را به متن دیجیتال تبدیل می‌کند که می‌توانید در تلفن خود یا از طریق رابط وب برنامه جست و جو کنید.

۹. IFTTT

IFTTT یا If This then That، برنامه‌های مختلف را به هم پیوند می‌دهد. وقتی یک راه‌انداز در یک سرویس اتفاق می‌افتد، آن گاه یک عمل به دیگری منجر می‌شود. می‌توانید مجموعه کاملی از برنامه‌ها از جمله شبکه‌های اجتماعی، برنامه‌های وب، دستگاه‌های سخت‌افزاری، سرویس‌های آنلاین، پلتفرم‌های خانه هوشمند و موارد دیگر را ادغام کنید.

این برنامه به‌ویژه با دستگاه اندرویدی کار می‌کند. می‌توانید از آن برای تغییر تصویر زمینه تلفن خود هر روز، پشتیبان‌گیری از پیام‌های SMS خود به ایمیل، ارسال همزمان به چندین شبکه اجتماعی یا خاموش کردن وای فای خود هنگام خروج استفاده کنید. IFTTT توانایی‌های بیشتری برای کشف شما دارد.

۱۰. لانچر نوا

در اندروید، می‌توانید ظاهر پیکسل به پیکسل را به گونه‌ای سفارشی کنید که در آیفون‌ها نمی‌توانید انجام دهید. به طور خاص، برنامه‌های راه‌انداز مانند لانچرنوا عالی، به شما این امکان را می‌دهند که طراحی اندروید را کاملا تغییر دهید و همه چیز را از طرح‌بندی صفحه اصلی گرفته تا جزئیات آیکون‌های برنامه‌ها را دوباره انجام دهید.

هنگامی که لانچر نوا را بر روی تلفن خود نصب می‌کنید، به شما امکان می‌دهد آیکون‌های بیشتری را به صفحه اصلی اضافه کنید، اندازه آن‌ها، تنظیمات نوشتار و برچسب را تغییر دهید، کنترل‌های حرکتی بیشتری را معرفی کنید، گوشی خود را به طور کامل با یک تم جدید تغییر دهید و موارد دیگر. اگر برای ارتقای پرایم هزینه کنید، سفارشی‌سازی‌های بصری بیشتری را انباشته خواهید کرد.

۱۱. Evernote

Evernote به شما امکان می‌دهد یادداشت‌ها، برنامه‌ها، افکار تصادفی و تقریبا هر چیزی را که می‌خواهید به صورت دیجیتال یادداشت کنید، خط خطی کنید. اکنون بیش از یک دهه است که این اپلیکیشن وجود دارد؛ اما علی رغم قدمت بالای آن، توانسته است تازه بماند و با رقبای جدیدتر همگام شود. جایی که واقعا در سازماندهی برتری دارد. Evernote به شما امکان می‌دهد تمام اسناد خود را در نوت بوک مرتب کرده و آن‌ها را با دسته‌ها و برچسب‌های سفارشی برچسب بزنید تا به راحتی قابل جست و جو و دسترسی باشند.

همه این ویژگی‌ها با نسخه رایگان برنامه ارائه می‌شوند. اگر یک حساب پریمیوم ۵ دلاری در ماه بخرید، همچنین می‌توانید حساب Evernote خود را با برنامه‌های شخص ثالث مرتبط کنید و گزینه‌های اشتراک‌گذاری بهتری را به دست آورید.

۱۲. Sleep As Android

برای ردیابی الگوی خواب خود مجبور نیستید ردیاب تناسب اندام را به مچ دست خود ببندید. به جای آن از تلفن و برنامه Sleep As Android استفاده کنید. هنگامی که تلفن خود را روی تخت خود قرار می‌دهید، این برنامه می‌تواند حرکت و سر و صدا را کنترل کند تا ارزیابی کند تا چقدر می‌توانید خوب بخوابید.

منبع: popsci

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۴۹ ۱۲ تير ۱۴۰۳
برنامه اسنپ چت ، فیلترشکن ،
جوادمشهدی
۰۱:۱۳ ۱۵ دی ۱۴۰۱
اونی که ازاین پیشنهادها میده فک کنم درامدش عالیه واز تورم جامعه هم خبرنداره براهرنرم افزاری ماهیانه بایدمیاغی اونم به دلاربپردازیم باشه سهام عدالت که دادن بهمون حتمن استفاده میکنیم ازبرنامه های انرویدفعلا که کوشیم داره مرتب کارمیکنه
نیشابور من
۱۵:۰۲ ۰۹ دی ۱۴۰۱
بهتر نیست وقتتون رو با معرفی آپ های خارجی تلف نکنید؟
از این برنامه ها تقریبا هفتاد درصدش تو ایران کار نمیکنه بهتره به جای کپی کردن مطالب از سایت های خارجی و ترجمه ی اونها وقتتون رو بزارید اپ های متناسب ایرانی رو معرفی کنید
ناشناس
۱۵:۱۴ ۰۸ دی ۱۴۰۱
گوگل ترنسلیت.....
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۸ دی ۱۴۰۱
بنظرم چنین محتواهایی منتشر نشه بهتره خودتون بنویسید چون خیلی برنامه هایی که گفتید تحریم هستن یا به دلایل ارزی امکان پرداخت وجود نداره
Siamak
۲۱:۴۵ ۰۷ دی ۱۴۰۱
باسلام.وتشکر.بسیارعالی.