سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

 باکتری درمانی، سرطان ریه را بهبود می‌بخشد

سرطان ریه کشنده‌ترین سرطان در سراسر جهان است. بسیاری از درمان‌های موجود در حال حاضر بی اثر بوده اند و گزینه‌های معالجه بسیار کمی برای بیماران باقی مانده است.

یک استراتژی جدید امیدوارکننده برای درمان سرطان درمان باکتریایی است؛ در حالی که این روش درمانی به سرعت آزمایش‌های بالینی را در پنج سال گذشته با موفقیت پشت سر گذاشته است ، مؤثرترین درمان برای انواع خاصی از سرطان‌ها ممکن است موازی با دارو‌های دیگر باشد.

محققان کلمبیا گزارش می‌دهند که یک سیستم ارزیابی بالینی برای توصیف درمان‌های باکتریایی در مدل‌های سرطان ریه ایجاد کرده اند.

مطالعه جدید آن‌ها ، در ۱۳ دسامبر ۲۰۲۲ توسط گزارش‌های علمی منتشر شده است.

آن‌ها درمان‌های باکتریایی را با سایر روش‌های درمانی ترکیب می‌کنند تا کارایی درمان را بدون هیچ گونه عوارض جانبی بهبود بخشند.

این رویکرد جدید توانست به سرعت موفقیت درمان‌های باکتریایی را مشخص کند و با موفقیت آن‌ها را با درمان‌های هدفمند فعلی سرطان ریه ادغام کند.

این تیم از توالی‌یابی RNA برای کشف چگونگی واکنش سلول‌های سرطانی به باکتری‌ها در سطوح سلولی و مولکولی استفاده کردند.

آن‌ها فرضیه‌ای ساختند که بر اساس آن مسیر‌های مولکولی سلول‌های سرطانی به سلول‌ها کمک می‌کند تا در برابر باکتری درمانی مقاوم شوند.

محققان برای آزمایش فرضیه خود، این مسیر‌ها را با دارو‌های فعلی سرطان مسدود کردند و نشان دادند که ترکیب دارو‌ها با سموم باکتریایی در از بین بردن سلول‌های سرطان ریه موثرتر است.

آن‌ها ترکیبی از باکتری درمانی با یک مهارکننده AKT را به عنوان نمونه‌ای در مدل‌های سرطان ریه موش تایید کردند.

آپال باسو روی، مدیر اجرایی این تحقیقات گفت: این مطالعه جدید تولید داروی هیجان انگیزی را توصیف می‌کند که قبلاً در سرطان ریه ناشناخته بوده است و آن استفاده از سموم ناشی از باکتری ها است.

منبع: سایت مدیکال اکسپرس

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.