سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دریافت واکسن کرونا هر سال، یک بار واجب است

وزیر بهداشت گفت: بزرگترین عامل حفظ سلامت ما مقابل کرونا، واکسیناسیون است.

بهرام عین اللهی گفت: واکسیناسیون کاری بسیار ساده و برای همه به آسانی قابل انجام است. از مردم تقاضا داریم که سالانه یک بار واکسن کرونا را تزریق کنند و اگر فردی امسال، واکسن کرونا را تزریق نکرده است، حتما به این کار اقدام کند.

وی افزود: تا وقتی کرونا از بین نرفته، لازم است هر سال مانند آنفولانزا، واکسن تزریق شود. افرادی که شرایط پرخطر دارند و دارای بیماری‌های زمینه‌ای یا ضعف سیستم ایمنی هستند و یا سالمندان، در صورت حضور در تجمعات، حتما از ماسک استفاده کنند. در حال حاضر که سه ماه است میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور، یک رقمی و برخی روز‌ها صفر است، بهترین زمان واکسیناسیون است.

عین اللهی با بیان این که تا کنون حدود ۱۵۶ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده اند، ادامه داد: در ماه‌های اخیر، سرعت واکسیناسیون کاهش چشمگیری یافته و امیدواریم با وضعیت کنونی کرونا، مردم از واکسیناسیون استقبال کنند.

وزیر بهداشت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم جلسات متعددی با دانشمندان و پژوهشگران حوزه‌های مختلف داشته و از نظرات آن‌ها بهره‌مند شده ایم. 

عین اللهی با بیان این که حرکت علمی کشور با قدرت ادامه دارد، افزود: در سال‌های قبل، شهرک‌ها و پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان، رونق چندانی نداشت؛ اما امروز زیرساخت‌های مناسبی برای فعالیت‌های پژوهشی در حوزه سلامت ایجاد شده که به پیشرفت علمی کشور منجر می‌شود و گواه آن ارتقای رتبه علمی ایران در دنیا از ۱۶ به ۱۵ است.

وی یادآور شد: رویداد فن بازار سلامت ۱۱ و ۱۲ دی برگزار می‌شود که از رسانه‌ها دعوت می‌کنیم با حضور در این رویداد ملی، پیشرفت‌های علمی و فناوری حوزه سلامت را در جامعه بازتاب دهند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: بسیاری از محصولاتی که در گذشته به کشور وارد می‌شدند، امروزه در دانشگاه‌های علوم پزشکی تولید می‌شوند. سرعت رشد علمی در دنیا ۵ و در حوزه علوم پزشکی در ایران ۸.۳۳ است که نشان از شتاب مناسب رشد علمی کشور دارد. در حال حاضر ۹۰۰ مرکز تحقیقاتی در حوزه سلامت در کشور فعالیت دارند که به کاهش واردات محصولات و خودکفایی در عرصه دارو، تجهیزات پزشکی و روش‌های درمانی، کمکی چشمگیر کرده اند.

عین اللهی گفت: ممکن است برخی از مراکز تحقیقاتی با فعالیت پراکنده و جزیره ای، دچار موازی کاری شوند؛ اما با تجمیع آن‌ها در قالب پژوهشگاه و پژوهشکده، شاهد هم افزایی و هماهنگی بین بخشی هستیم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در کمیسیون علمی و فناوری دولت، آئین نامه روزآمدی در جهت معافیت‌های مالیاتی و تسهیلات بانکی برای تقویت پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان تدوین شده است که به زودی در هیئت دولت مطرح خواهد شد.

عین اللهی تاکید کرد: تجاری سازی و تولید انبوه در حوزه پژوهش، نیاز بنیادین نظام تحقیقاتی کشور است و از این رو تبدیل ایده به محصول و پس از آن، تجاری سازی محصول، اهمیت ویژه‌ای دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.