سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت ۳۰ شرکت دانش بنیان در پردیس فناوری کشاورزی قم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:به زودی زمینه فعالیت ۳۰ شرکت دانش‌بنیان در مجموعه پردیس فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی استان قم فراهم خواهد شد.

محمد رضا حاجی رضا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با بهره‌برداری از مجموعه پردیس فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی استان قم به زودی زمینه فعالیت ۳۰ شرکت دانش‌بنیان در این بخش فراهم خواهد شد. در راستای سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تاسیس و توسعه شهرک‌ها و پارک‌های علم و فناوری، مجموعه پردیس فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی استان قم با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: مجموعه پردیس فناوری کشاورزی استان بر اساس ماموریتی که دارد تلاش می‌کند با بهره‌گیری از نیروی انسانی توانمند به‌عنوان یک نهاد حامی فناوری، ضمن ایجاد فضای حمایتی و ارائه خدمات با ارزش افزوده به ذی‌نفعان، بتواند زیرساخت‌های مناسبی را برای تولید هرچه بیشتر محصولات، افزایش سطح اشتغال و گسترش ثروت در بخش کشاورزی قم فراهم آورد.

وی با اشاره به این که با استفاده گسترده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید هرچه بیشتر محصولات کشاورزی در استان را دنبال می‌کنیم، ادامه داد: در جریان فعالیت مجموعه پردیس فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی قم، بستر‌های لازم برای تعامل و ارتباط هرچه بیشتر بهره‌برداران بخش‌کشاورزی با متخصصان فعال در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فراهم شده و در نهایت زمینه تقویت سطح کمی و کیفی تولیدات این بخش مهم اقتصادی بیش‌ازپیش مهیا می‌شود.

حاجی رضا با بیان این که مجموعه پردیس فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی استان قم در زمینه‌های دانشی متنوع مرتبط با حوزه تولیدات گیاهی، دامی، شیلات و سایر بخش‌های کشاورزی فعالیت خواهد داشت، گفت: این مجموعه در دو بخش شامل بخش ستادی و اداری و همچنین بخش تحقیقاتی دایر خواهد شد که ساختمان ستادی و اداری آن در بخش مرکزی شهر قم قرار دارد و برای حوزه تحقیقات و انجام پژوهش‌های کاربردی نیز عرصه‌ای دست کم به میزان ۱۰ هکتار از اراضی ایستگاه آموزشی و پژوهشی کشاورزی استان واقع در منطقه پردیسان، به این امر اختصاص یافته‌است.

وی با اشاره به لزوم تحول دانشی دربخش کشاورزی قم و تدوین برنامه‌ای جامع دراین رابطه، گفت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و به‌کارگیری جدیدترین یافته‌های علمی برای افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی استان از جمله موارد مورد توجه در این برنامه است که علاوه برافزایش سطح تولید محصولات به طور حتم هزینه‌های جاری بهره‌برداران را نیز کاهش خواهد داد و موجب سوددهی بیشتر بسیاری از کسب‌وکار‌ها در این حوزه کشاورزی می‌شود.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در استان قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی قم در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است؛ بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.