سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پخت نان لواش در ۸۰۰ سال پیش چگونه بود؟

از آیین‌ها، هنرها، ترانه‌ها، آواها و نواها، موسیقی‌ها، رویدادها، مهارت‌ها و توانمندی‌ها به‌عنوان میراث فرهنگی ناملموس نام برده می‌شود. خوراک‌ها و در زیر مجموعه‌اش مهارت پخت غذاهم جزو این میراث است.

براساس آمار میراث فرهنگی و میراث ناملموس سازمان گردشگری استان تهران، ۶۵۰ میراث به‌عنوان میراث خوراک به ثبت رسیده که این میراث شامل نان‌ها، شیرین‌ها، حلواها، غذا‌ها و در واقع هر نوع خوراکی می‌شود. این میراث در میان مردم یا یک قوم در یک منطقه خاص جغرافیایی مرسوم بوده و با گذشت زمان، می‌تواند نسل‌به‌نسل به‌عنوان گنجینه‌ای ارزشمند به دوران معاصر یک ملت به ارث برسد. در تهران هم ۱۰ اثر در قالب خوراک به ثبت رسیده که شامل ۲ مدل نان، یک نوع کوکو و یک نوع شیرینی (شیره) و ۶ غذا است. بر اساس زمان ثبت آن‌ها نگاهی به خوراک‌های پایتخت انداخته‌ایم.

منبع :‌همشهری آنلاین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۱۷ ۳۰ آذر ۱۴۰۱
800 سال قبل تهران وجود نداشته. چطور نوشتید 800 سال قبل در تهران نان لواش پخته می شده؟!