مصطفی زبردست گفت: مدت زمان پرورش مرغ سایز، ۳۵ تا ۴۰ روز است و وزن آماده مصرف مرغ سایز یک کیلو و ۴۰۰ گرم تا ۲ کیلوگرم است و در این راستا باید فرهنگ مصرف مرغ تغییر کند تا مرغهای با وزن بیشتر با تقاضای کمتر مواجه شوند.
وی با بیان اینکه بر اساس مستندات علمی و شاخصهای فرآودههای خام دامی مدت پرورش مرغ با وزن بالا بیشتر است اظهار داشت: مرغهایی که در زمان بیشتری پرورش یابند در بافتهای چربی اندرونه آنتی بیوتیک بیشتری وجود دارد و سلامت مصرف کننده را تهدید میکند.
زبردست ادامه داد: یکی از الزامات مورد نظر کشورهای مقصد مرغ پرورشی، مرغ با اندازه و سایز نرمال است که مرغداریها در این راستا باید به سمت اصلاح الگوی پرورش طیور حرکت کنند.