امروز مراسم روز پژوهش در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
این مراسم در پی تفاهمنامه تاسیس ناحیه نوآوری علم و صنعت، به صورت چهارجانبه توسط دانشگاه علم و صنعت ایران، شهرداری تهران، معاونت علمی ریاست جمهوری و معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف برگزار شد.
منصور انبیاء، رئیس دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: در این ناحیه نوآوری که مدیریت آن بر عهده دانشگاه علم و صنعت ایران است، مناطق پیرامون دانشگاه، محل استقرار فعالیت و رشد شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها، واحدهای فناور و نوآوری، پارک علم و فناوری، صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، کلینیکهای صنعتی، مراکز نوآوری، شتابدهندهها و مراکز کارآفرینی و اشتغالزایی است.
او گفت: جایگاه پژوهش در دانشگاه مشخص میشود. دانشگاه علم وصنعت ایران در مسیر حل مشکلات صنعت تلاش می کند. در این سال ها تربیت نیروی متخصص، ماموریت های علمی و پژوهشی، ارائه راهکار و خدمات به جامعه و صنعت، اشتغال، کارآفرینی، توسعه کسب و کارهای دانش بنیان برای توسعه زیر ساخت های پژوهشی و اقتصاد مقاومتی انجام شده اند . دانشگاه ها به صورت مستقیم مسئولیت های مهمی در صنعت دارند.
به گفته وی توسعه فعالیت های صنعتی وقراردادهای فی مابین دانشگاه با صنعت در ۶ ماهه اول ۱۴۰۱ نسبت به ۶ ماهه قبل رشد ۱۰۰ درصدی داشته است؛ اما با این وجود هنوز بخش زیادی از ظرفیت دانشگاه خالی است.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: دانشگاه از طریق دانش آموخته های خود، نیاز های جامعه را میتواند برطرف کند. رسیدن به مرجعیت علمی و حل مسئله کنونی و آینده کشور از فرمایش های رهبر انقلاب در حوزه پژوهش است.
او ادامه داد: تنها راه تولید دانش، پژوهش است و همین پژوهش و دستاورد های پژوهشی دانشگاه های معتبر را از غیر معتبر جدا میسازد.
انبیاء افزود: دانشگاه ها باید در حل مسائل کشور نقش موثری داشته باشند. ارزیابی در نظام آموزشی این دانشگاه اعم از ساختار ها، دستاورد ها و پژوهش های دانش آموختگان یکی از برنامه های این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران بیان کرد: درصد اعضای هئیت علمی این دانشگاه رشد بسیار خوبی نسبت به سال گذشته داشته است.
او اظهار کرد: اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت استعداد های زیادی در ایجاد و رشد نهال پژوهش دارند که تا به امروز و البته در سال های آینده نیز شاهد افتخارات علمی زیادی در این حوزه دانشگاه علم و صنعت خواهیم بود.