سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس سازمان بهزیستی کشور مطرح کرد؛

افزایش ۵۰ درصدی حق پرستاری در بهزیستی

قادری گفت:امسال با مصوبه هئیت دولت، ۵۰ درصد حق پرستاری در سازمان بهزیستی افزایش پیدا کرده است.

 علی محمد قادری، رییس سازمان بهزیستی کشور در جلسه در نشست شورای اداری شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بهزیستی یک مجموعه گسترده است که هر سال با اضافه شدن موضوعات و آسیب‌های جدید بر وظایف بهزیستی افزوده می‌شود، گفت: باید با توجه به ظرفیت‌ها و سهمیه بندی‌ها در زمینه‌های مختلف کار انجام گیرد.

او در خصوص ایجاد مرکز معلولان مزمن و روانی افزود: باید نیاز سنجی لازم در این خصوص انجام پذیرد و اگر نیاز شهرستان محرز شود، اقدام لازم در این خصوص صورت گیرد.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه نگاه سازمان بهزیستی  بر مبنای این است که خانواده‌ها را تقویت کنیم، تصریح کرد: امسال با مصوبه هئیت دولت، ۵۰ درصد حق پرستاری در سازمان بهزیستی افزایش پیدا کرده است و در زمینه مسکن برای خانواده‌های ۲ معلول به بالا چه در پهنه روستا و چه در شهر زمین مشخص شد و مقرر شده است در شهر ۲ میلیارد ریال و در روستا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت شود.

او افزود: اقدامات برای اشتغال تبصره ماده ۱۷ هنوز آغاز نشده است؛ اما تسهیلات ماده ۱۶ انجام شده و جهش آن در ۳ ماه پایانی سال خواهد بود.

علیرضا وحید زاده، مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز در این نشست گفت: تشکیلات بهزیستی در استان کرمان قابل استناد و مناسب ظرفیت‌ها است.

او در مورد وضعیت اورژانس اجتماعی در استان کرمان افزود: در بحث اورژانس ها، تجهیز ناوگان اورژانس در اولویت بوده و اورژانس‌های سطح ۳ جایی برای نگهداری ندارند.  

وحیدزاده بیان داشت: ساختمان‌های اورژانس باید تقویت و تجهیز شوند و برای ارتقای ۴ اورژانس اجتماعی در شهرستان‌های استان کرمان از جمله رفسنجان از سطح ۳ به ۲، مکاتبات انجام شده و پیگیری‌ها در حال انجام است.

عباس بلندی، ربیس بهزیستی رفسنجان گفت: رفسنجان بعد از کرمان یکی از بزرگ‌ترین شهرستان‌های استان کرمان با بیش از ۳۲۰ هزار نفر جمعیت است.  

او افزود: در سال‌های قبل با وجود باغات کشاورزی و محصول پسته و خیران پا به کار یکی از شهرستان‌های برخوردار کشور بوده است؛ اما متاسفانه با خشکسالی‌های اخیر و مشکلات اقتصادی علی رغم اینکه هنوز هم یکی از شهر‌های برخوردار شناخته می‌شود؛ اما این وضعیت باعث به وجود آمدن مشکلات طبقاتی و بروز آسیب‌های اجتماعی بسیاری شده است.

بلندی بیان کرد: در رفسنجان ۵ هزار و۲۰۰ معلول، ۴۰۰ زن سرپرست خانوار، ۱۱۰ امداد بگیر و ۹۶ دو قلو و چند قلو، ۵ مرکز روزانه توانبخشی، ۲ مرکز نگهداری کودکان، ۱۷ گروه همیار، ۱۱ مرکز مثبت زندگی، ۱۲ مرکز مشاوره و ۵ کمپ ترک اعتیاد وجود دارد.

او تصریح کرد: اورژانس اجتماعی رفسنجان، بعد از کرمان بیشترین آمار مراجعه را دارد.

ربیس بهزیستی رفسنجان افزود: طی پارسال، ۷ میلیارد ریال وام اشتغال جذب شده است و  از ابتدای امسال تاکنون، ۱۲ میلیارد ریال به بانک معرفی شده و تا پایان سال به ۱۵ میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

حسین رضایی، فرماندار ویژه رفسنجان نیز در این جلسه گفت: پول محصول کشاورزی باعث چرخش اقتصادی شهر بود؛ اما با توجه به خشکسالی، مشکلات اقتصادی در شهر زیاد شده است.

او افزود: همه موارد زیر ساختی رفسنجان از جمله بیمارستان‌ها و مدارس به همت خیران ساخته شده و مرکز نگهداری کودکان ۳ تا ۶ سال بهزیستی هم به همت خیرین احداث شده است.

رضایی بر برنامه ریزی، جمع آوری و سامان دهی معتادان متجاهر، کارتن خواب‌ها و کودکان خیابانی تاکید کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
یک شهروند
۰۱:۳۹ ۳۰ آذر ۱۴۰۱
تا امثال صادق زاده ها تو این سازمان هستند کمکی به مددجو نمیشود اسمش هست حمایت از معلولین
ناشناس
۱۴:۳۳ ۲۸ آذر ۱۴۰۱
اجرای قانون را به تعویق نیاندازید بیش ازین و
م۲۷قانون حمایت از معلولین شدید را اجرایی بفرمایید هر چه سریعتر