محمد یوسفی اظهارداشت: کارخانه بافت بلوچ بعد از سالها تعطیلی ۲ سالی است که با عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب جان تازهای گرفته که روزانه بیشاز ۱۲ تن نخ در این واحد نساجی تولید میشود.
وی بیان کرد: واحد ریسندگی کارخانه بافت بلوچ با اعتباری بیشاز ۲ هزار میلیارد ریال با ماشین آلات مدرن راهاندازی شده که زمینه اشتغال ۳۵۰ نفر را فراهم کرده است.
مدیر کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر گفت: کیفیت بالای پارچههای تولیدی در این واحد نساجی باعـث شده تا از نقاط مختلف کشور سفارش تولید پرچم جمهوری اسلامی ایران را داشته باشیم.
وی بیان کرد: هماینک روزانه بیشاز ۶ هزار متر پرچم در کارخانه بافت بلوچ تولید میشود.
یوسفی تصریح کرد: با راهاندازی واحد بافندگی چرخه تولید کارخانه بافت بلوچ تکمیل میشود و زمینه اشتغال بیشاز یکهزار نفر نیز فراهم میشود.
کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر با ظرفیت اسمی ٢٢ تن نخ در روز و ٢٨ میلیون متر پارچه در سال در ٢٢ بهمن سال ٦٠ افتتاح و شروع به تولید آزمایشی کرد که بهرهبرداری رسمی آن از سال ٦٣ آغاز شد اما به دنبال آتش سوزی این کارخانه در سال ٨٧ سالن ریسندگی این واحد به طور کامل از بین رفت.
پس از این حادثه بعد از فروش قطعه قطعه تجهیزات ساختمان کارخانه به منظور واگذاری در لیست سازمان خصوصی سازی قرار گرفت اما بعدها مسوولان متوجه شدند که برای حل مشکل این واحد صنعتی در مرحله نخست باید این مجموعه از لیست واگذاری به سازمان خصوصی سازی خارج شود تا شرکت های توسعه گر بتوانند برای سرمایه گذاری و حیات بخشیدن به این مجموعه ورود پیدا کنند.
سرانجام در هفته آخر سال ۹۳ با تحقق این خواسته، کارخانه بافت بلوچ از لیست سازمان خصوصی سازی خارج شد و برای احیا به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران واگذار شد و تحت حمایت دولت قرار گرفت.
با توجه به اهمیت این مجموعه در امر تولید و ایجاد اشتغال و توجه ویژه مسوولان کشوری و پیگیری مسوولان استانی، عملیات بازسازی و نوسازی این کارخانه در سالهای اخیر در دستور کار مسوولان قرار گرفت.
بافت بلوچ به عنوان صنعتی مادر و محوری می تواند نقشی حیاتی در منطقه ایفا کرده و به رویش خوشه های دیگر توسعه و اشتغالزایی کمک کند.