سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

دانشکده‌های دامپزشکی و کشاورزی شیراز پایلوت دانش بنیان کشور می‌شوند

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: بنا داریم دانشکده‌های دامپزشکی و کشاورزی شیراز به دلیل قدمت، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های علمی که دارند در قالب پایلوت دانش بنیان کشور قرار بگیرند.

محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست بررسی سیاست‌ها و راهبرد‌های کلان کشور در حوزه کشاورزی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز اظهار کرد: در کمیسیون کشاورزی در نشست با مسئولان کشوری تصمیم بر آن شد که دانشکده‌های دامپزشکی و کشاورزی شیراز به دلیل قدمت، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های علمی که دارند در قالب پایلوت دانش بنیان کشور قرار بگیرند.

نماینده مردم شهرستان‌های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در بحث دانش بنیان رشد ما در بخش کشاورزی و زیرمجموعه اش ۴ درصد است، اضافه کرد: رشد ۴ درصد ایراد است، ما حتما باید این را به ۴۰ تا ۵۰ درصد برسانیم، برای اینکه امنیت بخش کشاورزی تامین و امنیت غذایی حاصل بشود.

عسکری با بیان اینکه امنیت غذایی یکی از مباحث جدی در جوامع بشری است، اظهار کرد: نیاز انسان به گوشت سفید و قرمز و لبنیات از اساس کار است، اگر در بخش تولید این مواد پروتئینی هزار تومان بیشتر هزینه کنیم حتما در حوزه بهداشت و درمان نیازی نیست که ۱۰ هزار تومان هزینه کنیم، زیرا در حوزه سلامت مردم بسیار حائز اهمیت است.

او با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و نامگذاری شعار سال به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، بیان کرد: هم تولید بیشتر و با کیفیت برای صادرات و هم دانش بنیان کردن و هم ۳۵ درصد اشتغال مربوط به بخش کشاورزی است.

او با اشاره به اینکه امروز نقطه نظرات را گرفتیم و حتما در حوزه تجهیرات و اعتبارات ویژه و اختصاصی در بودجه ۱۴۰۲ و برنامه هفتم توسعه به آن توجه می‌کنیم، افزود: به دنبال این هستیم بستری برای توسعه همه جانبه بخش کشاورزی فراهم شود و رشد دانش بنیان در این بخش را افزایش دهیم.

اولویت اول ما دانش بنیان کردن بخش کشاورزی است

رئیس کمیسیون کشاورزی با تاکید بر اینکه اولویت اول ما دانش بنیان کردن بخش کشاورزی است، گفت: اگر فضای آکادمیک، تحقیقی و پژوهشی با فضای اجرایی همخوانی نداشته باشد کشاورزی آسیب می‌بیند از این رو تلاش می‌کنیم و زیر ساخت‌ها را مهیا کرده ایم تا در یک فاصله کوتاه مدت یکساله به اهداف خود برسیم.

عسکری تصریح کرد: خرید تضمینی محصولات کشاورزی، اجرایی کردن الگوی کشت، کشت قراردادی و امهال و استمهال وام‌ها از دیگر اولویت‌های اکنون بخش کشاورزی است.

او افزود: در برنامه ششم توسعه رشد احکام اجرایی بخش کشاورزی ۳۰ درصد بوده، در برنامه هفتم در تلاشیم که به تناسب این برنامه، اجرایی شدن احکام مربوط به بخش کشاورزی به ۷۰ درصد برسد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.