مردم دریا دل استان آئینها و سنتهای ویژه ای دارند که هر کدام از این آئینها از گذشتگان دور، نسل به نسل آمده و جزئی از خاطره جمعی مردمان این دیار هستند. غذاهای این استان نیز ویژه و در بسیاری موارد، خاص منطقه گرم و معتدل این استان و متناسب با شرایط زندگی و آب هوا آن است.
مواد به کار رفته در غذاهای سنتی جزیره خارک نشان دهنده آن است که مردم این دیار از دیرباز به سلامت غذایی خود اهمیت می دادند و سعی بر تهیه غذاهای سالم و مقوی داشتند.
گردشگران و مسافران طعم این غذاها و خوراکیهای لذیذ را چشیده و تجربه شیرینی از سفر خود به یادگار میگذارند.
از جمله برترین غذاهای بوشهری میتوان به قلیه ماهی، قلیه میگو، قیمه بوشهری، شکر پلو، رنگینک، یتیمک بوشهری، دمی لخ لاخ، نان قراپیچ، حلوای انگشت پیچ و نان گرده، نان تیری اشاره کرد.