سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم در آذربایجان غربی ۵۳ هزار تومان است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه روزانه ۲۴۰ تا ۲۶۰ تن میزان تولید و ۲۱۰ تا ۲۳۰ تن میزان مصرف گوشت مرغ گرم است، گفت: هم اکنون قیمت مرغ در بازار ۵۳ هزار تومان و کمتر از نرخ مصوب است.

پرویز بستانچی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه مازاد تولیدی به استان‌های همجوار و همچنین کشور عراق صادر می‌شود، اظهار کرد: هیچ مشکلی در بخش تولید و عرضه مرغ در استان نداریم.

وی با اشاره به استقبال مرغداران واحد‌های تولید مرغ گوشتی این استان برای پرورش و تولید نژاد مرغ آرین (مرغ بومی)، افزود: در کنار استقبال تولید کنندگان برای حمایت از پرورش این نژاد ایرانی حمایت‌های مطلوبی از سوی دولت انجام شده است.

بستانچی گفت: در حمایت از تامین امنیت پایدار غذایی در کشور و در اجرای برنامه ملی احیا و توسعه مرغ لاین نژاد آرین، خرید تضمینی و تسهیلاتی با نرخ ترجیحی ۶ درصد به مرغداران و زنجیره تولیدکنندگان مرغ لاین آرین پرداخت و ارائه نهاده‌های مورد نیاز از طریق شرکت پشتیبانی امور دام نیز انجام شده است.معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با

اشاره به اهمیت تولید و مصرف مرغ سایز اشاره کرد و ادامه داد: برای بازدهی واحد‌های مرغداری و سودهی آن‌ها باید صنعت مرغ گوشتی را بطرف پرورش مرغ سایز سوق داد.

بستانچی گفت: پرورش مرغ سایز، کاهش ضریب تبدیل و افزایش تعداد دوره‌های جوجه ریزی واحد گوشتی، کاهش مصرف دان و کاهش باقی مانده‌های دارو‌های دامپزشکی را در پی خواهد داشت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: مصرف کننده با خرید مرغ سایز فقط پروتئین خالص خریداری کرده و هیچ گونه دور ریزی در لاشه نخواهد داشت ضمن اینکه مرغ سایز از کیفیت بالا برخورددار بوده و هیچ باقی مانده دارویی در لاشه مرغ وجود ندارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.