سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل آبفای هرمزگان:

شیرین‌سازی بیش از ۲۳ هزار مترمکعب آب روستا‌های هرمزگان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: ظرفیت ۲۲ هزار و ۹۰۰ مترمکعب آب شیرین‌کن در روستا‌های این استان که بخشی از این طرح تا پایان امسال و بخشی دیگر نیز تا سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

عبدالحمید حمزه‌پور گفت: درحال حاضر ۹ سایت آب شیرین‌کن با ظرفیت ۲۲ هزار و ۹۰۰ مترمکعب در روستا‌های بندرعباس، قشم، سیریک، پارسیان، میناب، بستک و بندرلنگه در دست احداث است.

او گفت: آب شیرین‌کن یکهزار و ۵۰۰ مترمکعبی هرنگ، ۲ هزار مترمکعبی نانگ، سه هزار مترمکعبی سیریک و ۲ هزار مترمکعبی تنب بزرگ تا زمستان امسال مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: همچنین آب شیرین‌کن‌های دهتل با ظرفیت یکهزار و ۸۰۰ مترمکعب تا بهار سال آینده، حمیران با یکهزار و ۶۰۰ مترمکعب و کرگان با سه هزار مترمکعب تا تابستان ۱۴۰۲ و باسعیدو و تورگان هر کدام با ظرفیت چهارهزار مترمکعب در پاییز ۱۴۰۲ وارد مدار تولید می‌شود.

او گفت: همچنین پنج سایت آب شیرین‌کن جدید نیز در حال برگزاری مناقصه است که شامل سایت بندرلنگه با ظرفیت ۹ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، پارسیان یکهزار و ۵۰۰ مترمکعب، چارک هشت هزار مترمکعب، کاشی سه هزار و ۳۰۰ مترمکعب و سلخ چهار هزار مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به اینکه درحال حاضر روزانه بیش از ۲۲۸ هزار مترمکعب آب توسط ۴۲ دستگاه آب شیرین‌کن در استان تولید می‌شود، گفت: با تکمیل سایت‌های در دست اجرا در مجموع آب شیرین‌کن‌های استان از ۴۲ به ۵۱ واحد و میزان آب تولیدی روزانه از ۲۲۸ هزارمترمکعب به ۲۵۰ هزار مترمکعب افزایش خواهدیافت.

او با تاکید برتوسعه بیشتر آب شیرین‌کن‌ها در هرمزگان گفت: درحال حاضر ۳۱ درصد آب تولیدی استان از محل منابع آب شیرین‌کن‌ها تامین می‌شود که در آینده با احداث سایت‌های جدید این میزان افزایش بیشتری خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفای هرمزگان از خرید تضمینی سالانه نزدیک به ۱۴ هزار میلیارد ریال آب تولیدی آب شیرین‌کن‌های بخش خصوصی در استان خبر داد و گفت: خرید تضمینی هر مترمکعب آب تولیدی آب شیرین‌کن‌ها طبق تعرفه سال گذشته ۱۸۰ هزار ریال است که مشترک مبلغ ناچیزی از این عدد تا سقف الگوی مصرف می‌پردازد.

او گفت: استان هرمزگان باتوجه به خشکسالی‌های پی در پی و همچنین پایین رفتن آب‌های زیرزمینی و کاهش آب سدها، سال‌های متمادی با مشکل کم آبی مواجه بوده که در این راستا تامین آب از طریق احداث آب شیرین‌کن‌ها و نمک زدایی آب دریا یک ضرورت است.

حمزه‌پور در پایان بر صرفه جویی مشترکان در مصرف آب تاکید کرد و گفت: نیمی از آب مورد نیاز شهر بندرعباس از طریق آب شیرین‌کن ۱۰۰ هزار مترمکعبی تامین می‌شود که ضروری است باتوجه به هزینه بالای شیرین سازی، از استفاده آن در بخش فضای سبز و غیر آشامیدنی خودداری شود.

حداقل نیاز آبی روزانه استان هرمزگان چهار هزار و ۱۰۰ لیتر و میزان تولید کنونی سه هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه است.

بیش از ۴۸۱ هزار و ۲۶۶ مشترک در هرمزگان وجود دارد که مشترکان خانگی با ۴۴۳ هزار و ۹۴۶ مورد بیشترین شمار مشترکان استان را شامل می‌شوند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.