سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور مطرح کرد؛

مهارت آموزی عامل توسعه کشورها

حسینی نیا گفت: سازمان فنی و حرفه ای مهم ترین سازمان توسعه‌ای کشور است.

غلامحسین حسینی نیا، رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در دنیا به شدت پیچیده امروز اجازه آزمون و خطا به ما نمی‌دهد و سازمان فنی و حرفه ای رسالت سنگینی در مسیر اشتغال‌زایی جوانان دارد تا بتوانند آینده مشاغل و مشاغل آینده را بسازند.

وی افزود: ارتباطات بسیار خوبی با موسسات پژوهشی کشور برقرار شده و شبکه خوبی از این مجموعه ها تعریف شده است.

حسینی نیا با اشاره به اینکه در مجموعه فنی و حرفه ای همه رکن های آموزش شامل مربی، محتوا، روش های آموزشی، استاندارد های آموزشی داریم گفت: در دنیا اندازه بازار آموزش فنی و حرفه‌ای رقمی بالغ بر ۶۶۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار معین کرده بود که نشان می‌دهد این مجموعه دنیایی کار است.

وی اظهار کرد: در آموزش های فنی و حرفه ای ۶۵۰۰ استاندارد داریم و تدوین ۳ هزار استاندارد باقی مانده مقدار زیادی فعالیت کاربردی میطلبد.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ضمن بیان اینکه ما زمانی برای از دست دادن نداریم و باید به شکل کاملا حساب شده و مطالعه شده کار ها انجام شود تا افراد برای بازار کار محیا شوند گفت: طرح های بسیار خوبی در زمینه توسعه فنی و حرفه ای در حال انجام است شامل طرح کهاد مهارت آموزی برای دانشجویان و طرح نخلستان برای فارغ التحصیلان دانشگاهی می‌باشد.

حسینی نیا تصریح کرد: طرح های جدیدی باید فراهم کنیم که پوشش کاملی برای ۱۹ جامعه هدف داشته باشیم و هر کدام از جامعه هدف ما ویژگی خاص خود را دارند.

وی گفت: آمادگی داریم در مراکز فنی حرفه ای پذیرای دانشجویان پست دکتری برای انجام تحقیقات در حوزه فنی حرفه ای باشیم و همچنین پذیرای باقی دانشجویان هستیم.

وی ادامه داد: در زمینه دیپلماسی مهارت و توسعه مراودات با باقی کشور ها ایده بسیار خوبی برای پژوهش هست که باید روی آن کار شود.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای مهم ترین سازمان توسعه‌ای کشور هست گفت: این سازمان می‌تواند روند توسعه ای کشور را به سهم خود رقم بزند و کشور های مختلف بر پایه سه موضوع مسئله توسعه خود را پایه گذاری کردند اول استارتاپ ها دوم ارتقاع مهارت ها که کار سازمان فنی و حرفه اس می‌باشد و سوم بخش صنعت و کارخانه ها است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
artemis
۱۰:۳۳ ۲۱ آذر ۱۴۰۱
چه فایده مهارت یاد میگیریم خودمون که سرمایه نداریم کسب و کار راه بندازیم جایی هم استخدام نمیکنن هزینه های راه اندازی حتی یک مغازه کوچیک هم بالاست... حداقل باید صد میلیون تومن داشته باشی... وامای خوداشتغالی هم که دیر میدین چون متقاضی زیاده بعدشم 50 میلیون میدین اونم شرطش اینه که قبل از واریز وام ما مغازه اجاره کرده باشیم و وسایلامون بزاریم بعد شما میایین بازدید میکنیم بعد وام میدین خب اگه ما پول داشته باشیم که همه این کارا انجام بدیم دیگه وام لازم نداریم.