نویدرضا فرهانی گفت: از ۱۳۷ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی در ۱۴ شهرستان استان از ابتدای سال تا پایان آبان هزار و ۴۶۵ تن قارچ خوراکی دکمهای و صدفی تولید و روانه بازار شده است.
به گفته فرهانی، این میزان از سطح ۶۵ هزار و ۸۲۴ متر مربع برداشت شده است.
او ادامه داد: در کارگاههای پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات، ۴ تا ۵ دوره در سال محصول تولید میشود.
او گفت: همچنین در هر دوره ۳ تا ۴ چین محصول قارچ برداشت میشود و میانگین برداشت برای هر طبقه از هرچین ۴ تا ۵ کیلوگرم در متر مربع است.
اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را میتوان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.
به لحاظ آب و هوای مناسب استان گلستان تولید مواد اولیه مانند کاه و کلش و اسپان (بذر اولیه تولید قارچ) برای پرورش قارچهای خوراکی و دارویی به راحتی امکان پذیر است.