سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش آمار بستری بیماران کرونایی در اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: میزان بستری بیماران دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان اصفهان به ۴۰ نفر رسید و نسبت به یک هفته گذشته ۲۰ درصد کاهش یافت.

پژمان عقدک گفت: آمار کرونا در استان اصفهان با شیب خفیف روند کاهشی دارد و در برخی از شاخص‌ها مانند بیماران بستری به کمترین حد در امسال  رسیده یا در زمینه مرگ و میر ناشی از کرونا در روز‌های اخیر صفر بوده است.

میزان بستری بیماران کرونایی در اواخر خرداد امسال در استان اصفهان بین ۵۰ تا ۶۰ نفر بود که به حدود ۶۰۰ نفر در نیمه نخست مرداد امسال رسید، اما پس از آن روند کاهشی به خود گرفت.

عقدک با بیان اینکه در هفته اخیر تعداد بیماران بدحال کرونایی و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بین یک تا ۹ نفر بود، اظهار داشت: پیش بینی می‌شود تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌ها تا یک ماه دیگر نیز حدود ۱۰ درصد کاهش یابد، اما احتمال افزایش آن از اوایل دی وجود دارد.

او با اشاره به اینکه بیماری‌های همه گیر مانند کووید-۱۹ حالت سینوسی دارد و در حال کاهش یا افزایش یافتن است، خاطرنشان کرد: فاصله بین اوج گرفتن و اُفول این بیماری‌ها بین پنج تا ۶ ماه است به‌همین دلیل پیش بینی می‌شود که اگر سویه جدید و قوی تری نیاید، سویه اُمیکرون مجدد از اوایل دی و زمستان شیوع یابد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره آخرین رنگ‌بندی همه گیری کووید-۱۹ گفت: بر اساس جدیدترین رنگ‌بندی، شهرستان قرمز و نارنجی نداریم، شهرستان‌های زرد (به نسبت پُرخطر) ۲ مورد بیشتر شد و از تعداد شهرستان‌های آبی (عادی) یک مورد کاهش یافت.

عقدک افزود: درحال حاضر نایین، نطنز، خمینی شهر، فریدونشهر، فریدن، چادگان، سمیرم و دهاقان در وضعیت زرد بسر می‌برند.

او درباره آخرین وضعیت بیماری آنفلوآنزا نیز تصریح کرد: مشاهدات میدانی حاکی از افزایش نسبی ابتلا به آن در سطح جامعه است، اما آمار تجمیعی در این زمینه به دست ما نرسیده است.

عقدک خاطرنشان کرد: این موضوع قابل انتظار است، زیرا پیش بینی شده بود که ابتلا به آنفلوآنزا از اواخر آذر یا اوایل دی اوج بگیرد، به مدت یک ماه در اوج بماند و سپس کاهش یابد، اما بطور مجدد در اردیبهشت افزایشی شود.

او بهترین واکنش برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی به‌ویژه در شرایط آلودگی هوا را رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شست و شوی دست‌ها دانست و تاکید کرد: به افراد دارای بیماری زمینه‌ای و ضعف سیستم ایمنی، گروه‌های آسیب پذیر از جمله زنان باردار، کودکان زیر هشت سال و سالمندان نیز توصیه می‌شود که اگر تا کنون واکسن آنفلوآنزا تزریق نکرده اند، این کار را انجام دهند.

او با بیان اینکه مراجعه مردم برای واکسن کرونا بسیار کم شده است، افزود: ممکن است در صورت ایجاد موج جدید کرونا باز هم آمار واکسیناسیون افزایش یابد.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم مزشکی اصفهان مربوط به ۱۹ آذر، تعداد موارد مثبت آزمایش‌های کرونا در این روز به صفر رسید.

از ابتدای همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ در استان اصفهان از اسفند سال ۹۸ تاکنون، تعداد کل موارد مثبت و مبتلای قطعی به این بیماری حدود ۵۱۶ هزار نفر و تعداد کل جان‌باختگان قطعی کرونا نیز ۱۲ هزار نفر بوده است.

همچنین جمع کل بستری شدگان ناشی از کرونا در این استان حدود ۲۲۰ هزار نفر اعلام شده است.


منبع:ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.