سهیلی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت : طی سالهای گذشته بیشتر یک محور گردشگری در کرمانشاه شناخته شده و سایر ظرفیت هایمان تا حدودی مورد غفلت قرار گرفته، درحالیکه میتوانیم محورهای مختلف گردشگری را در استان تعریف کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان یکی از ظرفیتهای مهم استان برای تعریف یک محور گردشگری را از ورودی استان تا قصرشیرین عنوان کرد و افزود: در این مسیر، آثار تاریخی بسیار متعددی داریم و محور ساسانی کرمانشاه هم در این مسیر قرار گرفته و میتواند یک کریدور گردشگری جدید برای گردشگران بویژه در بحث گردشگری زمستانی باشد.
وی گام اول برای تبدیل شدن این مسیر به یک محور گردشگری را فراهم کردن زیرساختهای گردشگری در این مسیر اعلام کرد و گفت: در این راستا در حال فراهم کردن زیرساختهای لازم در این مسیر هستیم، بگونهای که حدود ۱۰ مجتمع خدماتی رفاهی جدید در این مسیر خواهیم داشت که البته این مستلزم همکاری سایر دستگاههای ذیربط خواهد بود.
سهیلی با تاکید براینکه اجرای زیرساختهای گردشگری در مناطق مختلف گردشگری استان با همکاری سرمایه گذاران بخش خصوصی خواهد بود، عنوان کرد: پروژههای بسیار خوبی داریم که بخش خصوصی برای اجرای آنها پای کار آمده است.
وی یادآورشد: در مسیر ورودی کرمانشاه به سمت قصرشیرین آثار تاریخی و جاذبههای طبیعی مانند معبد آناهیتا، فش دهکده سازهای سنتی، بیستون، چالابه، تاق بستان، زیج منیژه، آبشار پیران و کاخ خسرو را داریم که برای این جاذبههای گردشگری سرمایه گذاران بخش خصوصی پای کار آ مده اند و در حال نهایی کردن مراحل برای شروع عملیات اجرایی پروژههایی در این مناطق هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان رقم سرمایه گذارای بخش خصوصی برای ایجاد زیرساختهای گردشگری کرمانشاه را حدود پنج هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: کل رقم سرمایه گذاری بخش خصوصی در سال گذشته پنج درصد این رقم هم نیست.
سهیلی لازمه اجرای پروژههای گردشگری به منظور رونق گردشگری استان را همکاری سایر دستگاههای ذیربط اعلام کرد و گفت: اگر زیرساختهای گردشگری ما خوب باشد، قطعا گردشگران هم استقبال خواهند کرد که در این رابطه نیاز به همکاری دستگاههای ذیربط داریم .